Németh Szilárd is reagált arra, hogy a Jedlik Ányos Gimnáziumban – amelynek megnyitóján ő is beszélt – leszedték az Orbán-idézeteket.

Ha valamire nem számítottunk, az ez: Németh Szilárd egyetért a fideszellenesekkelYouTube

Ahogy mi is megírtuk, a múlt hét folyamán átadták a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium felújított és kibővített épületét. Az eseményen ott volt mások mellett Németh Szilárd rezsicsökkentési kormánybiztos, aki Orbán Viktornak mondott köszönetet, valamint Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár is.

Nagy port kavart, amikor egyesek kiszúrták Dömötör Csaba fideszes képviselő helyszíni fotóján a következőt: a gimnázium folyosóján Orbán Viktortól vett idézet került a falra. Az idézet Orbánnak a három évvel ezelőtti, augusztus 20-i beszédéből vett, azóta „Magyarország hét törvényeként” emlegetett részlet.

A nagy közfelháborodás nyomán a gimnázium is érezte, hogy lépnie kell az ügyben, így hétfőre le is szedték az idézeteket.

Erre reagált most Németh Szilárd rezsicsökkentési kormánybiztos, aki érdekes módon a megnyitón még nem kérdőjelezte meg a kifogásolt „dekorelemet”. Most valamiféle fordulat mehetett végig benne, ugyanis a következőt posztolta reagálva arra, hogy a gimnáziumból eltávolították azt:

Ez azért nagyon különös, mert korábban még nemigen tapasztalhattuk, hogy a politikus szembemegy bármiféle fideszes megmozdulással, különösen nem nyíltan.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A vegen meg kihozzak ezek a vegbel lenyek, hogy ellenzeki politikiusok aggattak ki orban agyament idezeteit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Bizony! Pártpolitikának ott is csak "bolsitünci erejéig" van helye! Végtére is, ugye, "legyen már egyenlőség"!
kereső
De Németh Szilárd emléktáblája továbbra is ott virit a gimnázium falán. Azt ki veteti le? Micsoda egy képmutató farizeus társaság. Mintha sziszi, a pacalverseny győztese adta volna a saját vagyonából a 22,5 milliárdot.
Aki Én
@ómió: Hogy lehet, hogy te semmit nem értesz meg?
Tényleg ennyire buta csicska vagy, vagy ezért tartanak?
Aki Én
@Philip Marlowe: De, háborgott minden épeszű.
Ahogy minden lopáson háborog minden épeszű.
Amire te annyit mondasz, hogy hazugság.
rücsü41
Kicsit lassú a gondolkodása Szilárdnak, meg azután még nem tudta hogy Orbán mit mond majd az esetről.Jóváhagyta azt a döntést ,hogy le kell venni a dekorációt, és ő rögtön helyeselte.Nagyszerű papagáj!
balos
@rücsü41: A Papagáj az beszél,a szili kultúrhány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.