A cég életében mindig érdemes szem előtt tartani a cégeladást, cégöröklést, cégvásárlást, mint problémákra megoldást, illetve növekedésre lehetőséget. De elkerülni nem lehet a cégeladás, cégöröklés dilemmáját egyetlen cégtulajdonosnak sem.

Amikor a cég sorsán nagyot kell csavarni, arra időben fel kell készülni. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogyan változtassanak úgy a cég sorsán, hogy annak értéke mindenképpen csak gyarapodjon.

Van az a helyzet, amikor nagy dilemma előtt állunk! Eladjuk idegennek vagy átadjuk cégeinket az utódoknak? A költségek szempontjából is optimális döntésünket időben meg kell hoznunk! A sikeres kiszálláshoz, eladáshoz, átadáshoz már jó előre fel kell készíteni a céget és magunkat, tulajdonosokat is. Időben kell gondolni az adózási és költségvonzatokra, a cégvezetési tudás, a szellemi vagyon átadására, a vagyon szétosztásával kapcsolatos biztonsági intézkedésekre, és a szervezet átadható állapotba hozására. A tulajdonos végleges elhatározásáról nem beszélve: valóban el akarja engedni a gyeplőt? S tudnia is kell már jóval előtte, hogy kinek adja át.

Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás. Van az a helyzet!

S van olyan helyzet, amikor a növekedés, a piacszerzés a célunk. Milyen előnyökkel jár a piacbővítési, illetve befektetési szándékú cégfelvásárlás? Vagy inkább tevékenységeket, brandet, üzletrészeket vegyünk? Hol vannak csapdák? Mire figyeljünk, hogy a vagyoni értékek teljes mértékben átkerüljenek hozzánk? Hogyan lesz a cégünk értéke a vásárolt értéknél is nagyobb egy sikeres tranzakciótól?

Várunk a PP Konferenciaközpont – BKIK Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás című konferenciáján személyesen Budapesten október 5-én vagy másnaptól videófilmről majd 10 napon keresztül.

A sikeres cégsorsváltáshoz sok hasznos tanácsot, tapasztalatot, tudást adnak át előadóink.

Earlybird utolsó napja: szeptember 21.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/cegeladas- cegorokles-cegvasarlas/

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.