A Magyar Gárda utódszervezetének tekinthető Magyar Önvédelmi Egyesület tevékenysége az Országos Roma Önkormányzat vezetője szerint sérti a romák egyenlő emberi méltósághoz való jogát, ezért feloszlatná a szervezetet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
A többség jogait pedig a "romák" zömének viselkedése sérti! Szeretnénk, ha inkább ez ellen harcolna a "roma" önkormányzat vezetője! A tiszteletért és az elfogadásért harcolni kell de nem késsel, szamurájkarddal, "bézbóz" ütővel. Dolgozzatok, tartsátok tisztán a környezeteteket, ne lépjetek fel minden alkalommal támadó jelleggel és próbáljatok beilleszkedni a társadalomba. Az integráció csak akkor működhet ha azt az integrálandó egyén is akarja! Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy erre nem képes a kisebbség zöme! Tisztelet a kevés kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.