Gyurcsány Ferenc keményen bírálta Orbánt és kijelentette: szélsebesen haza tudná hozni az EU-tól Magyarországnak járó euro milliárdokat.

Gyurcsány 22 milliárd eurót hozna Magyarországnak – Megtenné azt, amire Orbán nem képes

Fotó: Facebook/gyurcsanyf

Feltorlódtak a gondok. A legösszetettebb kihívást a Nyugat általános elfáradása jelenti. Százmilliók csalódtak, hogy az, ami korábban sokaké volt, mára keveseké lett, döntéshozatal és jövedelem tekintetében egyaránt. Ezeket az indulatokat lovagolja meg Trumptól Orbán Viktorig a szélsőjobb, ráadásul úgy, hogy valójában tovább szűkíti a kiváltságosok körét. Mert amikor veszélyben érzed magad, bezár­kózol, és az egyszerű válaszokat ígérő megmentőt keresed, így nyílik út az államférfit játszó történelmi, politikai trollok számára.

– mondta a hvg.hu-nak adott interjújában Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány úgy látja, hogy az ellenzéknek is vannak problémái a maga sok partizánjával, és ezek így együtt súlyos pakkot jelentenek. Az egykori miniszterelnök szerint a Fidesz azért tudja kézben tartani az országot, mert elvették a köztájékozódás, a politikai megszerveződés, alternatívaállítás lehetőségeinek jó részét. 

Hogy mit tenne a DK? Gyurcsány azonnal rávágta:

Például az, hogy mi két hét alatt hazahoznánk azt a 22 milliárd eurót, amire Orbán nem képes, mert az, hogy markában tartsa az igazságszolgáltatást, neki fontosabb, mint az ország.

Gyurcsány szerint nem akkumulátorgyárakba, hanem az oktatásba, az egészségügybe, a tudományba kellene befektetni, az „Orbán-kormány viszont legatyásítja ezeket a területeket. Pedig, ha például meg szeretnénk duplázni a tanárok fizetését, ahhoz mindössze 250 milliárd forint kellene, ha beszámítunk minden, az államhoz visszafolyó közterhet. Ne mondják már, hogy 12 év alatt erre sose telt!”.

A DK elnöke szerint kizárólag ők jelenthetnek megoldást hazánknak.

Magyarországnak ma egyetlen reménye van, és azt úgy hívják: Demokratikus Koalíció.

Forrás: Hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@sgl: 15.41:
Oké! Ne legyen Gyurcsány! (bár az ellenzék lehetősebb pártjának vezetője). De, akkor ki? Talán egy Adria parti ""ellenzék"" reprezentánsa? Esetleg egy (másodszorra--sokadszorra) talpraesett ""őhazájukos"" igaz-és díszmagyar? Vonagabi?!?!?! Várom/várjuk az ajánlatot!
És egy újságcikk ma már pláne nem biztos, hogy az a megszólaltatott (akár) pontos szavait idézi! Egyébként egyáltalán nem lehetetlen, hogy a Klárika rossz választás lenne! Viktornál vagy hasonlónál (pl Katica) feltétlenül!
namihami
@sgl: 17.27: Oké, de kérdem tőled, ha a DK éléről leváltanák a Gyurcsányt, akkor meddig lenne DK? Hiszen ő az alapítója, vezetője, szive-lelke a pártjának! Meddig lenne Fidesz, Orbán nélkül!?!?!
Klárika néha sajnos nem tudja visszafogni a férjér, ami közel nem akkora ballépés, mint amekkorákkal a Kmalac áll a világ elé. De, sajnos, a majdnem teljes hazai médiavertikum Orbáni irányítás alatt áll és az Orbán ballövéseiről be se számolhat, viszont a Gyurcsány szavait sokszorosan és eltúlozva kötelesek interpretálni!
koszpeko
@Maccska: Te degenerált szarcsimbók agyra írtak fel neked úgy látom fogyókúrát.
Olvass utána miért indítottak Mo. ellen kötelezettségszegési eljárásokat és miért nem kapjuk meg az Eu.-s pénzeket.
Mi és hol írta meg ezt a hitelt aniről karatyólsz?
Még mindig nem látok semmilyen bizonyitékot.
Tehát hazudsz.
Hozz linket.
koszpeko
@FLETÓ: Ki és mit lopott el?
Mesélj!
Ti nektek biztos van bizonyítékotok ha a bíróság nem is talált ellene semmit.
De ti tudjátok bazd meg, hogy Gyurcsány Ferenc lopott.
Mennyi feljelentés volt ellene?
Igazi fityfasz geci szar szemét mentalitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.