Kevesebb abszurdabb dolog van annál, mint amikor a több ezeréves nőelnyomó hagyománnyal rendelkező zsidó-keresztény egyházak 100%-ban férfi vezetői megjelennek egy demográfiai fórumon, hogy megkérdezzék a nőket, szültek-e ma már? - fogalmazta meg Perintfalvi Rita teológus közösségi oldalán a Demográfiai Csúcson elhangzottak alapján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt gondolják, hogy ha intézkedésekkel, valódi kormányzással nem tudták elérni, akkor majd parancsra.
SÍva
Az írás a maga nemében jó és találó! A kép pedig tényleg magáért beszél! Nem a nőket kellene hibáztatni ezért a helyzetért mert valljuk be ki vállalna gyereket (kivéve egy bizonyos népcsoportot) egy olyan férfinak aki nem tudja felmérni mi is az a család és mivel tartozik a gyerekeinek és feleségének! Vállaljanak a nők két-három gyereket bízva abban, hogy a férfi nem kacsingat más felé vagy nem szereti mondjuk jobban a szabadságot uram bocsá a piás üveget? Mi marad a nőnek? A gyerekek a bizonytalanság és kilátástalanság (1-2-3) gyerekkel mert azoknak bizony ruha, cipő, étel, fedél kell a fejük fölé és az iskola (már amíg létezik és nem teszi végleg tönkre ez a kivételesen "szakértő" kormány) finanszírozása sem kevés hiába hangoztatják és nem mindenkinek van olyan apukája aki kivételesen ügyesen állítja saját lábra a gyerekeit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.