Megsérült a felsővezeték, valószínűleg nem bírta el a két irányt. Megsérült a felsővezeték Szárligeten, ezért 13. 40-től a hiba elhárításáig nem közlekedhetnek a vonatok – közölte a MÁV a Facebookon. A vasúttársaság posztja szerint a Győrből 12:38-kor Szárligetre indult S10-es vonat (4845) csak Tatabányáig közlekedik, valamint a Szárligetről 14:07-kor Győrbe induló S10-es vonat (4844) csak Tatabányától közlekedik. Állnak a nemzetközi vonatok is, azt írják, hogy ezek a fennakadás végéig várakozásra kényszerülnek. A Telexnek egy, a területre rálátó szakértő azt mondta, a hibák hátterében az is állhat, hogy a működő pályán évtizedek óta mindig egy irányba mentek a vonatok, most viszont hirtelen két irányba mennek. „Nem volt idő tesztelni, hibákat javítani. Reggel kétszer volt Ácson sorompózavar, elsőre fél órát bírt ki” – mondta. Ahogy a Telexen is megírtunk, hétfőn elindult a vonatpótlás a MÁV győri vonalán, Szárliget és Biatorbágy között, a munkálatok körülbelül harminc kilométert...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A parancs az parancs. A feltételek hiányoznak a végrehajtáshoz? Kit érdekel. Minden áron csinálni kell, ha már a nagyúr elrendelte.
Qqberci
"a hiba elhárításáig nem közlekedhetnek a vonatok"

És ha LézerJankó parancsba adja?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.