Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese és Hajnal Miklós, a párt országgyűlési képviselője a Facebookon osztottak meg egy videót, amiből kiderül, hogy Mayer Gábor, területfejlesztési államtitkár egy olyan ingatlanban él, amelyet uniós forrásból építettek.

Uniós pénzből felújított házban él Orbán államtitkára
Kép: YouTube

Tompos és Hajnal kiemeli, hogy ugyan 2014-ben átadták a “rekreációs központot", de 2016-tól már nem lehetett náluk foglalni, mostanra pedig már a weblapjuk sem elérhető.

Itt vagyunk Győrújbarátban, egy szokásos EU-s pénzes korrupciós ügynek a nyomdokaiban. 2011-ben a Purple Hill Kft. 46 millió forintot nyert el arra, hogy itt a Lila-hegyen egy rekreációs központot létesítsen. A Purple Hill Kft. ügyvezetője akkoriban egy bizonyos Mayer Gábor volt, aki nyilatkozott is arról, hogy milyen impozáns terveik vannak, és 2012 és 2014 között fel is építette ide ezt a vityillót, hívjuk rekreációs központnak

– számolnak be a videó elején.

A politikusok szerint a dolog pikantériáját az adja, hogy Mayer azóta területfejlesztési államtitkár lett, és így neki is kötelező vagyonnyilatkozatot kitöltenie, amelyben most szerepel egy ingatlan pontosan ugyanazzal a helyrajzi számmal, mint a “rekreációs központ".

Az országgyűlési képviselők be is csengettek Mayer Gábor ingatlanjába és megígérték, hogy az ügy további fejleményeiről hamaorsan beszámolnak.

Forrás: MTI-OS

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Az ilyen bűncselekményeket szigorúan dokumentálni , hogy rendszer és kormányváltás esetén megtörténhessen az elszámoltatás nehogy azt higgye egy politikus is , hogy megúszhatja a sikkasztás , korrumpálást és lopást ! Továbbá lehet vinni a bizonyítékokat Brüsszelbe , bemutatni , hogy az unió által elutalt kohéziós alap pénze hová, kikhez , milyen politikai pártkatonákhoz , oligarchákhoz haverokhoz került , mert ezeket a pénzeket a magyar lakosság kapta népességarányosan !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
szerintem a tizedét sem tudják a disznóságok hosszú sorának...
balos
Amióta a Patyolat megszünt,érdekes módon mossák tisztára a közpénzeket a fideSSes "mosó-medvék"!Feltétlen bizalmuk kifizetődik a kárunkra!Nekem speciel legalább fél méterrel rövidítették meg!
csak úgy....
érdekes,hogy ez alatt a cikk alatt,se egy tehén se egy shikari? - pedíg itt lenne mit védeni!
jáger laszló
1 államtitkárnak is kell valahol lakni!!
Neki éppen ott volt kedve!!
Na és mi van ebben rendkívüli!!
N.Katika + a Sándor palotában lakik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.