A Lánglovagok Egyesület bízik abban, hogy az Országgyűlés ebben a formában nem szavazza meg a két érintett törvény módosítását – írták közleményükben.

Kiakadtak Orbánékra a tűzoltók: Semmibe vették a tiltakozásukat

A Lánglovagok Egyesület megdöbbenéssel fogadta, hogy a kormány a tűzvédelmi és a munkavédelmi törvény vonatkozásában változatlan formában nyújtotta be az Országgyűlésnek az állam működésének további egyszerűsítésével összefüggő rendelkezésekről szóló törvényjavaslatot.

A tűzvédelmet és munkavédelmet gyengítő, a munkavállalói jogokat csorbító törvényjavaslat kapcsán a szakmai egyeztetés elmaradt, így arról csak a társadalmi egyeztetés során lehetett értesülni.

Ekkor a szakmai, érdekvédelmi szervezetek heves tiltakozásba fogtak, sajnos teljesen eredménytelenül.

Forrás: MTI-OS

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Majd amikor majd elfogynak a tűzoltók akkor vakaróznak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ez van, fiúk, nem is értem, miért számítottatok másra? EZEK csak az erőszak nyelvét értik.
gina
Ezt a zsiros skrizofént csak a hatalma és saját zsebe érdekli...
justhpeter
Majd amikor majd elfogynak a tűzoltók akkor vakaróznak.
lusta
A lénglovagok talán észrevehetnék, hogy nem csak az ő tiltakozásukat vették semmibe. Itt hívnám fel e figyelmüket, eddig bárki is tiltakozott, azt semmibe vették, mert a nemzethy matyar gyapjasok nem szeretik a tiltakozókat.
lampa laz
Ebbe a kormányban bízniii??? Kis naívak, ők nem emlékeznek a 2011-es "bohócforradalomnak" titulált rendvédelmi tüntetés sorozatra? Nem értek el semmit a fiúk, pedig kitartóak voltak.
Nyírfa
@lampa laz: 05.46

Már ilyen régen volt! Nagyon lógott a levegőben egy rendes kis lázadás, akadtak tűzoltók, akiket a Parlament lépcsőjéről szedtek le a sajátjaik, és, hogy Pintért ne lincseljék meg, Kónyáék a saját testükkel védték.
Nagyon sajnálom, hogy feloszlott a Szolidaritás. A Korszakváltók Pártja lett volna a megoldás, 2014-ben, de, amit el lehet cseszni, ott a magyarok odateszik magukat. Kónya-Juhász-Bajnai felkészült, elkötelezett triumvirátus volt.
lampa laz
@Nyírfa: Azóta is ezt a "triumviratust" siratom, borzasztó sok lehetőséget elszalasztottunk. A mostani ellenzék nem tudja felrázni az embereket, nem tudja megszólítani őket, nincs mondanivalójuk a számukra, nem tudnak utat mutatni nekik. A fidesznek mindig, de most annyi balfaszsága van már amit az előnyükre kovácsolhatnának mégsem teszik. Nem értem és rajtam kívül még nagyon sokan nem. Nem lenne szabad ezt az őrült napóleont tovább engedni az úton, hanem elzavarni a búsba a bunkóival együtt.
Nyírfa
@lampa laz: 2014. vízválasztó volt. Addig úgy éreztem, vannak politikusok, akik mellé feltételek nélkül oda állhatok, de azóta országvezetésre is alkalmas személy nem emelkedett ki a mezőnyből. Két ember van, akit ma becsülni tudok, Hadházy Ákost és Baranyi Krisztinát, de ők a maguk helyén alkotnak jelentőset, amire nagyon nagy szükség is van. Ezzel együtt mindkettejüket el tudom képzelni olyan hivatal élén, amely a társadalmi egyenlőséget, a tisztességes gazdasági ügymenetet hivatott szolgálni.
Viszatérve 2014-re: az akkori kampányban mindkét nagyformátumú induló egyik nagygyűlésén jelen voltam. Gordon olyan alapos, felelősségteljes programot vázolt fel annak végrehajtási tervezetével, annyi alázatot tanúsított, hogy egyértelmű megerősítést kaptam, őt kívánom államfőként viszontlátni, őt, aki szolgálni képes ezt a nemzetet. Hozzá képest Ferenc pozőrködött, és olyan benyomást keltett, mint aki unja az egészet. Messze nem volt olyan felkészült mint Gordon.
Sajnálom, hogy Ferenc kicsit kívül tartja magát a valódi szerepvállaláson, mert, ha komolyan elkötelezné,elkötelezte volna magát, ma nem kéne Orbán abnormitását elviselnünk. De a Ferenc-vonat elment, és, vele , lehet, hogy Kláráé is. Őszintén szólva, elkezdtem reménykedni, amikor Bajnai feltűnt a tavalyi választások előtt. Nagyon jó lenne, ha visszatérne, azt hiszem, az EU és Magyarország kapcsolata a mennybe szállna, ha ő állna az ország élén. :)
lampa laz
@Nyírfa: Amikor Mesterházy miatt -akit azóta is szívből gyűlölök- visszalépett Gordon, úgy éreztem magam mint az elhagyott szerelmes kislány. A válság idején 2 év alatt rendbe tette az országot, ezt még orbán is elismerte, aztán a győzelme után ő és bandája 13 év alatt teljesen leamortizálta. A 22-es választás meg teljes tragédia volt. Ezt viszont Karácsonynak nem lehet megbocsájtani meg a momentumos atyafinak, h kikezdték Dobrevet és helyette ránk erőltették a vásárhelyit. Onnantól kezdve nálam minden remény elszállt. Azóta sem látunk kiutat a pokolból.
Nyírfa
@lampa laz: 07.08

Dettó! Ráadásul Mesterházyról már annyiszor lehetett hallani, hogy a fidesz kezére játszik, hogy ideje volt megválnia a szocialista párttól, nem mintha a szocik nélküle más megítélés alá esnének.
Karácsony számomra most egy nagy kérdőjel. A tavalyi akciójával egyrészt kiírta magát az országos politikából, másrészt gyenge főpolgármesternek tartom, harmadrészt viszont szeretem benne, hogy nagyon haladó szellemű, nagyon zöld , és most nem tudom őt hová rakni. Baranyi Krisztát már megkérdezték, lenne-a főpolgármester, sajnos, nagyon határozottan azt válaszolta, hogy nem, így várok, hátha jelentkezik Gergelynél alkalmasabb jelölt.
lampa laz
@Nyírfa: Vidéki vagyok, viszont éltem diákként pár évet Budapesten -nekem a világ legszebb városa- és vérzik a szívem azért amit a fidesz bosszúja tesz vele, csak azért mert nem az ő irányításuk alatt van. Karácsony főpolgármesteri munkáját nehéz innen megítélni azt az ott élők tudják csak, viszont nagyon szorítok azért, h a fidesz ne tudja megszerezni magának, maradjon az az ellenzéké.
Nyírfa
@lampa laz: Egy tegnap publikált felmérés szerint, amit az ellenzéknek készítettek, a fővárosiak 65 %-a ma is baloldali, illetve liberális, így a fidesznek nincs esélye átvenni a közvetlen hatalmat. Sajnos azonban a közvetett útján úgy bánik el Budapesttel, ahogy ő akar. Egyébként ezt a 65 %-ot keveslem, a 70-80-at tartanám reálisnak azok után, amit a kormány művel.
Már arra is gondoltam, hogy Klára a kisujjával is jobban vezetné a fővárost mint Gergely, de biztos, hogy ekkorát nem fog visszalépni. Lassan egy pofozógépet is el tudok képzelni Orbán ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.