Szeptember 22-én, pénteken a TV2 esti híradója 19 perc után szürreális bakifesztiválba csapott át.

Hatalmasat ment a TV2 esti híradójának bemondója péntekenSzip-szip. Forrás: YouTube

Egy faültetésről szóló kormányzati propagandahír beolvasása közben Andor Éva bemondó véletlenül nyolcvanezer országszerte elültetett fát említett, miközben a felirat szerint nyolcezer fáról volt szó – írja a 444. A bemondónő nyelvbotlás utáni reakciója meglepő volt.

„Nyolc! Bocsánat!” – mondta, majd erőteljes orrszippantás, illetve utána egy jó másodperces szünet következett, hogy a bemondó végül kissé rejtelmes módon annyit mondjon: „Kicsit sok!”

Ezután rövid ideig a TV2 Tények logóját láthattuk, aztán a stúdióban ülő bemondót, aki rövidesen újra kezdte és az elejéről újraolvasta a hírt. Pár perccel később egy épülő hazai lőszergyár bokrétaünnepségéről következett bejátszás, amit Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter személyesen tekintett meg.

Andornak a konferáló szöveg közben kissé összeakadt a nyelve a „fejlesztés” szó kimondása közben, miközben azzal folytatta, hogy:

"Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint a magyarországi hadiipar fejlesztős-- fejlesztése, jaj, ne, ezek az elmondhatatlan MTI-szövegek!--"A bejátszás ezen a ponton megszakadt, először a TV2 Tények logója volt látható egy pillanatig, majd a kép visszakapcsolt a stúdióba, ahol a némán figyelő Andor Évát láthattuk, aki pár másodperc némaság után újra belevágott az előző hír felkonferálásába:

"Kiemelt jelentősége lesz egész Európában" és a többi, egészen addig, amíg a 400 hektár után újra oda nem ért a miniszter nevéhez, akit Szalay-Bobroviczky Kristófnak nevezett, kihagyva a nevéből az "n"-t. A háttérben ekkor rászólhattak a fülesére, mert egy kicsit még folytatta ugyan a mondatot – "Szalay-Bobroviczky Kristóf szerint a magyarországi hadiipar fejlesztése erősíti a---"

és itt lefagyott megint.

Miközben a vágóképek peregtek,  Andor egyszer csak megszólalt:

"Bobrovniczky. Nem úgy mondtam? (Több másodperc néma csend, majd:) Hát szerintem Bobrovniczkyt, na jó mindegy."Majd újabb rákészülés után harmadjára is nekifutott. A harmadik próbálkozásra sikerült is kimondania a fideszes miniszter nevét.

Forrás: 444, TV2 Play
Fotó: TV2 Play

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A kultúrha kineveli "gyermekeit"!Itt éppen 1 bukott angyal volt a mese mondó!
madlaci66
előtte biztosan az fidess egyetemen tanított, és fáradt volt
Menőmanó
Azt a sok baromságot, hazugságot amit fel kell olvasnia, józanon nem lehet elviselni. Én megértem.
Nanya
Nem ez itt a baj ,kedves feleim !
A baj,hogy orbán még mindíg él !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.