Cseh Katalin és Wintermantel Zsolt bevásárló-párbaja kiderítette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Őrnagy: Hogy mi mindent idekeversz, hogy megnyugtasd magad. Ettől még dübörög a példátlan orbáni-infláció.
Hogy a faszba vagytok ti ilyen buták...?
Az is érdekes, hogy amikor a napokban emelték a buszjegyet, nem hoztátok a buta felmentéseket, a bécsi közbiztonságot, meg a spanyol multikat.
Jesszus basszus, ez tényleg hihetetlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Milyen jól félre vezetheti a fideszes megint az embereket. Ugyan ez a vidéki CBA 5239.--ft jött ki.
Ami meg lepett az a száraztészta 25 dk. 425-ft és 7l5.-ft között van. A tej ára sem csökkent inkább nőt. A fél kiló magvas kenyér 799.-ft.
kulabombaafityiszre
Wintermantel hantának biztosan nem éri meg kimenni hiszen mindenféle tudás nélkül egy kis ánusz nyalásért,amit a dagadton végez egészen jó életet biztosít itthon magának.
kereső
Na, ez is olyan, mint amikor lázár bemutatta az "élhetetlen" Bécset.
Aki Én
@Őrnagy: Hogy mi mindent idekeversz, hogy megnyugtasd magad. Ettől még dübörög a példátlan orbáni-infláció.
Hogy a faszba vagytok ti ilyen buták...?
Az is érdekes, hogy amikor a napokban emelték a buszjegyet, nem hoztátok a buta felmentéseket, a bécsi közbiztonságot, meg a spanyol multikat.
Jesszus basszus, ez tényleg hihetetlen.
Aki Én
@sgl: Minden megszólalásukkal bizonyítják, hogy amit védeni próbálnak bután, az bizony védhetetlen.
vacsi
Attól függ, kinek... Tekintve, hogy én Magyarországon, egy kisvárosban élek, nekem nyilván sokkal olcsóbb elmenni a helyi Tesco-ba, vagy a COOP-ba, esetleg a piacra, mint kiutazni Brüsszelbe, és ott bevásárolni!
Aki Én
@vacsi: Bölcs meglátás, de nem erről szól a cikk.
Éppen arról szól, hogy helyben, a többszörös bérek mellett is sokszor olcsóbb minden, mint itthon, az orbáni-infláció hazájában.
De ha nem is olcsóbb mint itthon, többet tud venni az átlagbérből ami magasabb, és sokkal többen keresik meg, mint itthon az átlagbért.
Nem, hogy butaság, de még az indokok keresése is felesleges, hogy miért jobb itthon.
kereső
Zárjuk már rövidre a fingreszelgetést, Beszéljenek a tények:
2023-07-28 09:30 AM
Infláció (Éves)
Jul 4.14% 4.15%
2023-08-30 09:30 AM
Infláció (Éves)
Aug 4.09% 4.14%
2023-09-28 09:30 AM
Infláció (Éves)
Sep 4.09%

Belga átlagbér: bttó: 66.585 Eur/ 74.850 USD
nettó: 40.821 Eur/45.888 USD

A magyart nem irom ide, mert azt mindenki ismeri- na nem a ksh számait, hanem azt amelyiket tapasztal.
kereső
@KisTehen: Barom, az átlagos inflációról beszélünk. De, ha már- akkor hozd már ide légyszi, hogy a magyar nettó átlag keresetű mennyit dolgozik egy MJ költségért, és mennyit a holland, a belga, a francia, a német...vagy éppen a svájci.
gina
@KisTehen: Te mát csak tudod román cigány, el sem jutottál az osztrák határig, nagyon szavahihetö vagy alkesz proli
kereső
@KisTehen: Ne terelj barom. Valld be, hogy hülye vagy a kérdéshez, a rogánhabony szoftver készitők erre nem készitettek fel,. Van egy rossz hirem- egyre többen vannak ebben az országban, akik most már immunisak az egy szavas propagandára.
gina
Érdekelne hova jár az illetö bevásárolni magyarországon, mert ilyen árakat pesten régen nem láttam,,,, hazugság az egész szokásos fidesz szöveg,,,,
kereső
@KisTehen: Mert itt élünk Európában B+, nem Afrikában, vagy Holdon. Mihez hasonlitsam? Te jössz ilyen szlogennel, hogy " Európában" nálunk a legolcsóbb az energia"- ergo tiszta sor, hogy amit kérdezek/kérek az nem afrikai választ kiván. Menj legelni barom...
kereső
@KisTehen: Menj a 3,14csába, barom. Nem sokára az albán jövedelem mutatók is előttünk lesznek, majd akkor pofázz hülye.
Szégyen - az orbán kormányok szégyene, hogy gyakorlatilag minden mutatóban- ami a lakosság tömegeit érinti, az utolsók között vagyunk. Már tényleg csak albánia lesz mögöttünk. Erre veritek a nyálatokat? Megy Gyurcsányoztok? Akkor maradj Magyarországon, és hasonlitsd össze a "Gyurcsány korszakkal" a mutatókat. Ne az abszolút számokat, hanem a mutatókat!!!
Jobb lenne, ha elbujdokolnátok- vissza Moszkvába.
Csak Norisz és senki más
Romániában: benzin -100 Ft / liter, élelmiszer átlagosan -30-50%
Aki Én
@Őrnagyagyás: ..igazad van :)
Etiópia, jobbágyság..., ezzel tényleg nem lehet vitatkozni.
Pláne az orbáni-inflációval párhuzamban :)
Elég neked, ha magaddal van nézeteltérésed :)
Nekem tetszik, hogy ennyire buta vagy, mindig emlékezetet arra, milyen nem akarok lenni.
simmering73
@Maccska: A faszkalap elvtársad akkor lenne hiteles, ha a magyar fizetéssel összehasonlítaná a brüsszelit is. A lakásbérléssel meg ne gyere, amikor Budapesten 230 ezer/hó egy normális lakás bérlése. Ez egy combos fizetés 50%-a.
simmering73
@Csak Norisz és senki más: Pontosítok, mert most jöttem a múlthéten bevásárlásból. Mi Szatmárnémetiben az Auchanban voltunk 2019 óta először. Nagy csalódás volt. A megszokott jó minőségű, olcsó termékek eltűntek, a hatalmas felvágottas, sajtos pult megszünt, mindent előre csomagolnak. Sok magyar termék megszűnt (ami jóval olcsóbb volt 2019-ben). Összességében a magyar árak 75%-ra taksálnám az ottani árakat. Ami viszont meglepően olcsó maradt, az az étterem, ahova járunk. Az itteni árának az 50%-a.
simmering73
@simmering73: Kiegészítem még, hogy 2017-2019 között jóval olcsóbban be tudtunk vásárolni Romániában, mint itthon. A minőségük pedig sokkal jobb volt.
kereső
@KisTehen: Miből szúrted ezt le? Neked kéne abba késbe beledőlni, ha már annyira hülye vagy, hogy egy egyszerú kérdésre nem tudsz válaszolni, és mégis ide jössz okoskodni. Tényleg menj legelni...az való neked, vagy kérj szoftver frissitést.
kereső
@KisTehen: Ami azt illeti hozzád tényleg erős idegzet kell. Hogy birja a környezeted?
Az enyém sodronyból van, mert a való életben is van hozzád hasonlókkal dolgom, bár ők annyival normálisabbak, hogy nem kürtölik világgá a primitiv butaságukat. Na, pá...
csak úgy....
@kereső: dakota közmondás: soha ne vitázz szervilis elmebeteggel ,inkább köpd le vagy rúgj bele!
Csak Norisz és senki más
@simmering73: Miccs (mititei) az van bőven - fóliázva! Darált hús is, akciós csirke, stb. Nagyszalonta, Kisjenő (Lidl, Penny). Hűtőtáska van a kocsiban... Ja, a piac is korrekt! Nagyváradra ritkábban megyünk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.