Van persze rengeteg hír, amiről írhatnék ma estére egy reflexiót, de valahogy fennakadtam valamin, ami személyes. Persze nagyon sok dolgunk, ami személyes, az tulajdonképpen egyúttal politikai is. Szerintem ez a történet is ilyen - kezdett történetébe Perintfalvi Rita teológus egyszerű magyar állampolgár minőségében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:35
Mi meg miattad szégyenkezünk te ostoba fajankó
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 14:03
A dagadt gazdád megtagadta liberális mivoltát,most meg mindent megtagad.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 14:03
iványi keresztelte meg a két gyerekét.Iványinál erősítette meg a házasságát a dagadt gazdád,most meg nem ismeri el mint egyházat.Szóval a dagadt gazdádnak van most két pogány gyereke.Tehát rendesen megtagadta önmagát.Képes is ez a dagadt mindenre.Nyld csak a seggét.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...háááát...
- a liberalizmus és semmilyen izmus nem mivolt, hanem...pillanatnyi helyzet. A liberalizmus minden izmusban jelen van, ugyanis az ami még a diktatúrában is a szabad teret jellemzi.
-.és gazda...hát az lehet neked van de nekem soha nem volt. Iványi meg nem pap, hanem egy liberális katyvasziskolában lediplomázott ezerarcú csaló. A keresztelés amit ő művel csak a színjáték,...mint a filmekben...és itt most nem magyarázom el mert úgy sem értenéd meg viszont olvasgass utána mert ahogy látszik a nyilatkozatodból rád fér...na de ha már előhoztad a kedvenc szokásodat a nyalást hát szintén kinyalhatod az egész ilyen kelekótya társaságnak a fenekét akiket oly nagyra tartasz.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 10:31
Semmilyen társaságot nem tartok nagyra,viszont az olyan embereket mint te is,akik segget nyalnak reggel,délben,este,kifejezetten rühellem.Egyébként meg az előző hozzászólásodat cáfoltad meg ezzel a
mentegetőzéssel.Igaz most a viktorkád önmegtagadásáról van szó,ami másoknál nem,nála viszont bocsánatos dolog.Szóval kellemes seggnyalást kívánok vasárnapra is te kis zsebegér,
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...szerintem hülye vagy. Fogalmad sincs ki vagyok de teleszájjal fogalmazod meg a rólam alkotott hagymázas képzelgéseidet...és még szerintem büszke is vagy rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.