Orbán Viktor Kossuth rádiós interjújára reagált.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Hááááááááááát! Itt nekem valami sántít! Ha dolgozni jön az idegen, akkor vendégmunkás; ha átutazó lusta menekült, akkor meg migráns?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Egyáltalán nem ez a probléma Annuska.
Évekig kemény migráncs ellenes kampány folyt, sőt folyik ma is. Nem lehet elvárni az emberektől, hogy ők is legyenek napraforgók(szotyik) mint orbán.
Nekik mindegy, hogy mi célból jönnek, migráncs az migráncs, akit utálni kell.
rakitics41
Szerintem nem is biztos hogy gyűlöletről vagy annak keltéséről van szó amikor vendégmunkások megjelenését hazánkban az emberek kritikusan szemlélik és ennek hangot adnak.Akik találkoztak már ezzel a jelenséggel, azokat is meglepte az ,hogy nagyobb városokban is csapatostól jelenek meg ezek az emberek és egy egy forgalmas helyen , egy egy intézmény előtt ázsiai guggoló állásban emberek sokasága várja, hogy vezetőjük, vagy tolmácsuk az ügyes-bajos dolgaikat intézzék.Ez a látvány szerintem nem gyűlöletet kelt, hanem megrökönyödést riadalmat okoz a helyi lakosokban , tekintettel arra, hogy ilyen jelenséggel korábban nem találkoztak.Az is kétségtelen hogy a kormány propaganda a bizalmatlanságot elültette az emberekben, de ha ez nem, lett volna akkor sem keltene bizalmat az,hogy például egy pénzváltó automata körül 15-20 szinte egyforma sötét ruhában guggoló ember várakozik valamire akkor amikor az ember pénz vesz fel az automatából ahol korábban ha két -három ember várakozott az is távolabb állt a pénzfelvevő helytől mint most ezek az emberek várakoznak.A pénzfelvevő automaták körül is voltak bűncselekmények és ezek a történetek sem erősítették ezeknek az embereknek az elfogadását.A sok más kinézetű idegen ember egy helyen való megjelenése , a korábbi kormánypropaganda, és az eddigi biztonságos körülmény eltűnése riadalmat okozhat, amit megfelelő tájékoztatással, mondjuk azzal, hogy ha azt hirdette volna a helyi újság, tv, vagy rádió, hogy ezek az emberek segíteni jöttek mert nincs elég munka erő és csak egy rövid meghatározott ideig lesznek nálunk, csökkenteni lehetett volna , de ez a kisebb városokban nem történt meg, és így az emberekben a félelem alakult ki ezeknek az embereknek a hirtelen nagy arányú megjelenésével.Ezt nem kellene gyűlöletnek nevezni.Az egy egészen más fajta érzelem.
Designer
Hááááááááááát! Itt nekem valami sántít! Ha dolgozni jön az idegen, akkor vendégmunkás; ha átutazó lusta menekült, akkor meg migráns?
Eladott Ország
Annuska akkor fussál neki mégegyszer, hátha sikerül megtaláni a probléma lényegét vagy képezd magad tovább, hátha sikerül rájönni ! Na itt a hiba az ellenzéknél! A többgenereciós román cigány geci a magyarokat űzi el az országból, ezért kell az ázsiai migráncs'. Lenyonja a geci a magyar munkabéreket , hogy a magyaroknak továbbra is szarér-hugyér kelljen dolgoznia, már akinek ez tetszik, de inkább itthagyja Gecisztánt, hogy boldoguljon és meg tudjon élni!
Eladott Ország
Hová lett a magyar munkaerő: nemrég néztem a statisztikát, hogy Németországban 320 ezer magyar állampolgár él, a briteknél 280 ezer, de a többi EU tagállamban is vannak jópáran. Ráadásul ebbe nem számítanak bele azok, akik 10 év ottlakás után már megszerezték a helyi állampolgárságot, azaz ezek többsége 2013 óta ment ki. Eközben Orbán azt nyilatkozta, hogy az eddigi százezren felül 2025 ig újabb félmillió külföldi vendégmunkásra lesz szüksége a magyar gazdaságnak. Tehát a maffia kormány politikája az, hogy a forint folyamatos gyengítésével és a vendégmunkások behordásával továbbra nyomorúságosan alacsonyan kell tartani a hazai béreket, és nem baj ha a magyarok emiatt mind elmennek, majd hoznak a helyükre újabb migráncstömegeket’ a világ legszegényebb országaiból, miközben a migráció ellen uszítanak és maradunk Európa koldusháza. Ez a fő probléma, nem a migránsellenesség! " Magyarországon drasztikusan lecsökkent a szakképzett munkások száma" talán nem kellett volna az OKJ-t is szétb@szni. Meg ha kicsit korábban adták volna azt a plusz 30%-ot egy magyar munkásnak, akkor esetleg neki is lett volna kedve itt dolgozni... bár most már kb. ott tartunk, hogy dupla fizetést kellene adni...
kereső
Mond Anna, a magyarok elleni gyűlöletkeltés nem éri el az ingerküszübödet? Pedig azt is az állampárt és kormánya teszi. Nem irritál a gyurcsány, elleni gyűlöletkeltés, immár 18 éve? Nem éri el az ingerküszöböt a liberálisok, a baloldaliak, és egyáltalán a gondolkodó-nem fideSS szavazók elleni gyúlöletkeltés? Az elfogadható? Egyébként meg ,min csodálkozol a kormány egyik sikerének titka 2015 óta a "migráncsok" elleni "megvédés". Talán az ellen kellene felszólalnod, hogy a kormány ne gyűlölködjön senki ellen sem.Mert a "gyűlölködés" onnan ered- a magyarok ellen, az eu ellen, a nato ellen, Soros ellen, a tanárok ellen, mikor-ki ellen. Ez ma Magyarországon nem kuriózum. Ebben élünk immár 21 éve, amióta a "haza nem lehet ellenzékben".
Designer
@Eladott Ország: Anna nagyon buta! Sőt beteg is pszichésen. Ne várj tőle sokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.