A Momentum legújabb látványos akciójával arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy „Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyes hulladék-importőre lett”.

Akkuhulladéknak tűnő hordók jelentek meg Orbán felcsúti háza előtt

Stummer János momentumos politikus a közösségi oldalán tett közzé egy sor fotót arról, hogy veszélye hulladéknak tűnő hordókat helyeznek el Orbán Viktor miniszterelnök Felcsuti háza előtt. A leírásban pedig meg is magyarázza az akció lényegét:

Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyes hulladék-importőre lett: mérgező üzemekkel szórja tele az országot. A Fidesz megmérgezi a jövőnket.

A lakosság mindenhol csalódott és dühös, ahol a kormány veszélyes vegyi anyagokkal dolgozó üzemeket telepít. De miért teszi ezt a Fidesz? A válasz egyszerű: pénzért. A Fidesz ugyanis a pénzért mindenre képes. Még az emberek egészségének veszélyeztetésére is.

A méreg bűze valószínűleg nem ér fel a budai vár tetejére és nem hatol be a hatvanpusztai luxusbunker mélyébe sem – azt csak az alattvalóknak kell rettegve szagolniuk.

Ezért jelképesen elhoztuk a miniszterelnök házához azt, amivel a valóságban milliónyi magyarnak kell hamarosan szembesülnie: házaink szomszédságában jelenik meg hamarosan a Fidesz felelősségéből terített mérgező hulladék

– írja. Hozzáteszi, hogy ha máshol minden rendben van ezekkel a gyárakkal, akkor valószínűleg ez ellen sem lesz senkinek kifogása. 

Stummer Bedő Dáviddal, Lőcsei Lajossal és a párt aktivistáival egyúttal felszólították a miniszterelnököz, hogy „vessen véget ennek az akkumulátor-lázálomnak, és vonja vissza a környezetszennyező gyárak büntethetetlenségét biztosító múlt heti gyalázatos kormányrendeletét!”

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Maccska: Ilyen szarul állsz a rajongóid körében, hogy magadat kell lájkolni?
simmering73
@Maccska: Ilyen szarul állsz a rajongóid körében, hogy magadat kell lájkolni?
pultosjocó
ennek mi értelme, mi változik tőle...?...tenni kéne, nem pofázni-...
Kovács Máté
ja ja basod majd az a töb ezer hordo amit ezek gyárak termelnek na majd azt kel odabaszni + majorságba basod
Menőmanó
"Valahogy minden napra kell egy szippantás a jóból" (Charlie

Remélem tele vannak a hordók akkugyári méreggel. Ha nem, menjetek az abasári elhagyott laktanyához, ott találtok több százat ami tele van.
jáger laszló
Ha a z MKKP csinálta volna akkor még érteném,de így csak feltűnési viszketegségnek tartom!!
Ez nem ad választ a akkugyártás során fellépő problémákra
Nem szakmai a kérdés és a rá adott felelet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
@Horizont: Ez a kicsi ország körbe lesz rakva akkumulátorgyárral.
Egy országban sincs annyi gyár, mint amennyit ide tervezett "kakadu" és társai, pedig sokkal nagyobb a területük és bőven van vizük, nem kicsi tavakkal-folyókkal rendelkeznek.
Megmérgezik a magyar földet-embereket, elveszik a vizeinket.
A saját kertjük végébe bezzeg nem építenek fasza, hatalmas nyereséget hozó aksi gyárakat. Szerintem elköltöznek majd az országból, ahogy beindulnak a gyártások.
A kínaiak jól jártak velünk, nem a területüket mérgezik, mi megépítjük a gyárakat, a nyereséget ők és kakaduék rakják zsebre. A vendégmunkások és a magyar emberek dögöljenek meg.
A zsebesbiznisz évek óta többet ér 9 millió embernél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.