Az EU pénzek kuncsorgásáért felelős Navracsics önálló tárcát kaphat.  

A koldusminiszter Navracsics tárgyal Orbán Viktorral – Kiderült, mit terveznekMTI/Katona Tibor

Navracsics Tibor az atv.hu-nak azt nyilatkozta, hogy önálló tárcája lesz, minden bizonnyal a közigazgatásért és a területfejlesztésért felel majd. Hozzátette: erről már tárgyaltak a miniszterelnökkel, és január elsejétől már meg is lehet az új miniszteri portfóliója. A portál kérdésére azt is elmondta:

Változatlan marad az EU-s forrásokkal kapcsolatos hatásköre.

Mint ismert, a közeljövőben kormányátalakítás várható, ennek során a területfejlesztésért felelős Navracsics Tiborhoz kerülne a Miniszterelnökségről a közigazgatási portfólió és a Gulyás Gergely vezette tárca a jövőben politikai feladatokat látna el.

Navracsics Tibor jelenleg területfejlesztési tárca nélküli miniszter és három államtitkárral, Latorcai Csaba miniszter-helyettessel, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért, valamint Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkárral dolgozik.

Forrás: atv.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Megérdemli, olyan ügyesen hazahozta az uniós pénzeket. Ja nem.
Menőmanó
Megérdemli, olyan ügyesen hazahozta az uniós pénzeket. Ja nem.
Qqberci
"Koldusminiszter"...

Ez tetszik :-)))...
Eladott Ország
Ezek a tolvaj tahók még véletlenül sem oktatásügyi vagy egészségügyi vagy környezetvédelmi minisztériumot hoznak létre, hanem egy kamu állást a Navracsicskának, hogy a Gulyásnak legyen ideje politizálni (magyarul, még annyit se kelljen dolgoznia mint eddig, elég ha csak a szája jár és önti a propagandát. Először is a minisztériumokat át kell nevezni misztériumokká, hisz rejtély mit csinálnak ott. Megalapítani egy Átnevezési -és Retro rád Haladási Misztériumot. Kellene egy Benzináremelésért Felelő Misztérium. Egy Nyomorba Taszítási Misztérium. Egy Lopásharmonizációs Misztériumot. Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Az EU pénzeket már hazahozta? Felcsútnál úgyis elakadt volna a pénzes autó, ezért az EU nem töltötte fel. Navracsicska a pozicióba kerülése óta semmit nem tett le az asztalra. 3 havonta beböfög egy dátumot, hogy aztán most akkor mikor fog jönni az unijós pénz, aztán semmi. És ezért a "teljesitményéért" még nagyobb szeletet kap. Ennek nem csúcsminisztérium járna, hanem súlyos börtönévek csakúgy, mint a trottyos nemzetáruló tolvajnak.
Eladott Ország
Navracsicska egy időre eltűnt, most látványosan újra elkezdte kinyalni a főnök végbéltartalmát, így lett miniszter aki megígérte, hogy lemond, ha nem jönnek az EU-s pénzek, azóta kb. fél tucatszor mondta el, hogy mindjárt jönnek. Most pedig külön minisztériumot kap. Ócska komcsi ganajtúró. A minisztérium nevén még agyalok, ám ez lehetne a logója. Pénzt, vagy életet. Egyházi formáció.
articulosreligiososultreya.com/wp-content/uploads/2020/08/limosneros_metal_dorado_1750_3.jpg
monthy python, ministry of silly walks , hülye járások minisztériuma. Úgy hiányzik egy újabb minisztérium, mint egy falat kenyér.
youtu.be/iV2ViNJFZC8
Orbánk válasza Brüsszelnek: eddig ugyan mindent elloptunk, de kikérjünk magunknak a feltételezést, hogy ezután is lopni fogunk.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/353588065_550424633913404_6245103881662635922_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=_NZN-W2vwGoAX-gUp_5&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBAij0NwMs3aABXYPctZ0lhDVjhjMgzx9iJf9HB0MrzLQ&oe=651FF211
namihami
@Qqberci: 10.10: De a ""kolduló barát"" se rossz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.