Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapja az elismerést Karikó Katalin és Drew Weisman.  Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért kapja az elismerést Karikó Katalin és Drew Weisman. Karikó Katalin magyar biokémikus és Drew Weissman amerikai mikrobiológus kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztését megalapozó felfedezéseikért - jelentették be hétfőn a stockholmi Karolinska Intézetben az MTI szerint.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@sgl: Azon kívül,hogy itt született a sikerét a leszakadó Amerikában érte el!Nem kinában,nem a ruszkiknál HANEM Abban az Amerikában ahol megvalósíthatta az elképzelését,mint egy okos ember!Ezt itthon kb 100év verejtékes munkájával sem tudta volna elérni!Akkor mi köze van ennek az országot szét baszó nemzethy hulla rablókhoz?
rakitics41
Magyar tudós ember csak akkor kaphat ilyen magas tudományos díjt, ha külföldön munkálkodik!az itthoni klíma sajnos a magas szintű tudományos munkához nem kedvező!Ezt lehet vitatni, de a gyakorlat mindenre megadja a választ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok