Egyéves kisfiú holttestét találták meg július közepén egy tömörkényi családi ház udvarán.

Gyanúsított lett a kutyák között meghalt kisfiú édesanyja

A kisfiút édesanyja találta meg a kutyák mellett az udvaron. Forrás: RTL

Most gyanúsított lett a gyerek édesanyja – írja a 24.hu.

A rendőrség sajtóreferense a lapnak elmondta, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy főt a bűncselekménnyel kapcsolatban, de mivel folyamatban van a nyomozás, ezért ennél bővebb információ jelenleg az ügyben nem adható.

A gyerek holttestét az édesanya találta meg a kutyák mellett az udvaron. Azóta sem cáfolt információk szerint, miközben az anya a szobában aludt, a kisfiú kijutott az udvarra, ahol az egyik kutya lánca a nyakára tekeredett, ez okozta a halálát. A kisfiú nagymamája az RTL Híradónak viszont azt mondta, hogy unokája halálát kutyaharapás okozta.

Szanka Ferenc csoportvezető ügyész az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy

a folyamatban levő nyomozásnak továbbra is feladata a tényállás tisztázása, így a halál okának megállapítása és a felelősség pontos tisztázása végett szakértői és egyéb bizonyítás is folyamatban van még.

Forrás: 24.hu, RTL
Fotó: RTL

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nem mindegy, hogy a kutya láncatekeredett a szerencsétlen kisfiú nyakára, vagy a kutya megharapta?! Mindenképpen borzasztó tragédia! Csak azt nem értem, hogy július közepétől csak most jutottak el idáig?! Nekem egyszer a kutya lánca a lábamra tekeredett, napokig jól kivehető volt a nyoma - jól megkülönböztethető a kutyaharapástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.