Augusztusban említette meg a fideszes Tranzit fesztiválon Bedő Dávid, a Momentum parlamenti képviselője, hogy az apja Svédországban született, így ő is félig svéd.

A svéd lett az új zsidó a magyar parlamentben

Nem férnek a bőrükbe ezek a svédek. Forrás: MKKP

Először a megafonos propagandista Deák Dániel dobta be, hogy Bedő bizonyára ezért érvel a parlamentben a svéd NATO-csatlakozás mellett. Szerdára pedig a Fidesszel mindig nagyon barátságos Mi Hazánk képviselője, Novák Előd is Bedő svéd mivoltát emlegette – írja a 444.

Novák azt állítja, dokumentumokkal tudja bizonyítani, hogy Bedő Dávid svéd állampolgársággal is rendelkezik. Novák kifogásolta, hogy a momentumos ezt nem említette meg az önéletrajzában, csak azt, hogy „Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskolába járt, illetve alapfokú svéd nyelvismeretét említi”.

A Mi Hazánk követeli, hogy az országgyűlési képviselőknek és családtagjainak az esetleges egyéb állampolgárságáról nyilatkozniuk kelljen. Tizenegy évvel ezelőtt még a Jobbik is ezt akarta elérni. Gyöngyösi Márton 2012-ban azt mondta:

pont itt lenne az ideje annak, hogy felmérjük, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.

Forrás: 444
Fotó: MKKP

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mi is van kgbélával aki valóban kémkedett az oroszoknak? Vagy ő már tabu lett orbánéknak? Amúgy min változtat az,hogy ő svéd állampolgár is az apja által? Talán lebukott,hogy hazát árul? Vagy nem választották volna meg az emberek ha tudják ezt is? Tele van az egész kupleráj izé parlament és minisztérium román magyar állampolgárokkal akikről az emberek nem is tudják,hogy azok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Csesszék meg, nem az derült ki, hogy megölte az anyját, nem pedofilkodott, nem lop közpénzt mint a fidkányok.
Ennél sokkal nagyobb a bűne: svéd állampolgár. A magyar mellett. Ez elképesztő.
Kérjetek rá életfogytiglant idióták.
Peller Anikó
@Román: Magyarkodjál még egy kicsit, annyira hiányzol.

Valahol.
csak úgy....
@Shikari: ki bátja a magyarokat te buta cigánygyerek? :)
Aki Én
@Shikari: @ómió: @Őrnagyagyás király: Engem speciel a román-cigányotok jobban zavar. @Shikari: @ómió:
balos
@utánam a vízözön: Ott vár a Cunami?Amit Ő küldött a selejtjére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.