Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa azzal vádolta Bedő Dávidot, hogy ezt eltitkolta kettős, magyar-svéd állampolgárságát. Most jött Bedőtől a reakció.

Visszavágott Novák Elődnek a svéd állampolgársága miatt kipellengérezett momentumos

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A rasszista, listázó elődpárt köpönyegéből kibújt Mi Hazánknak üzenem és különösen Novák Elődnek, hogy kettős állampolgárként a magyar mellett svéd állampolgárságom is van. Ez sosem volt titok, ezért is beszéltem róla a Tranzit vitámon és ezért is említettem számtalanszor a múltban.

És hogyan lettem svéd állampolgár? Nagyszüleim 1956-ban egy olyan elnyomó, autoriter rendszer ellen harcoltak, amilyet Novák Előd is szíve szerint építene, ha hatalmon lenne. A forradalom leverése után, félve a megtorlástól, pedig Svédországba menekültek. Svédország NATO-felvétele pedig magyar érdek

- jelentette ki Bedő Dávid.

Novák azt mondta a napokban, hogy nyilvánossá kell tenni a képviselők kettős állampolgárságát, melynek „már a megléte is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de különösen az, ha ez a tény titkos”.

Novák Előd kérésére a cikket kiegészítjük a témában írt Facebook-bejegyzésével, amelyet itt lehet teljes terjedelmében elolvasni:

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És ez vonatkozna minden magyar - x kettős állampolgárra is drága Novák Előd???
KisGenyo2
Külön a svédek, külön a belgák. :D
Nessy
És ez vonatkozna minden magyar - x kettős állampolgárra is drága Novák Előd???
kereső
Úgy gondolom a valódi "nemzetbiztonsági kockázatot" Magyarország számára elsődlegesen a putyinista nácik jelentik, mint amilyen novák előd IS!
Dr. Proktor
@szaboria1: Kezd szenilis lenni? Már annak született...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.