Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök kora estére a reggeli állapothoz képest.

Megroppant a forintMTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Az euró árfolyama a reggel hatkor jegyzett 387,16 forintról 387,75 forintra erősödött 18 órára, napközben 386,12 forint és 388,08 forint között mozgott.

A frank jegyzése a reggeli 402,52 forintról 402,73 forintra, a dolláré pedig 367,74 forintról 368,37 forintra emelkedett.

Az euró jegyzése a reggeli 1,0524 dollárról 1,0525 dollárra változott.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: anyád dolgozik a kukák mögött a kapualjban,te tökkelütött,szervilis elmebeteg, te 0rbán tanulatlan,buta parasztja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: anyád dolgozik a kukák mögött a kapualjban,te tökkelütött,szervilis elmebeteg, te 0rbán tanulatlan,buta parasztja!
Eladott Ország
Szóval ha csak belengetik, hogy nem fogja az MNB Európa legmagasabb alapkamatát tartani akkor már csúszdán a csodaforint. Mi lesz ha ténylegesen csökkenteni kezdik az alapkamatot? Rakétameghajtás segítségével zuhanás a szakadékba?! A forint mögött egyre alacsonyabb a fundamentális támogatás, csak a magas kamatok vonzata tartja egy ideig. Ez még akkor is megbomolhat ha tovább emelik a kamatot, de recesszióba kerül a gazdaság. Bárhogy is nézzük, a magyar fogyasztói árakra vetítve az eurónak valahol 450-500 körül kellene lennie. Jelenleg az élelmiszerek, de lassan a szolgáltatások árai is Ausztria szintjén van. Egész egyszerűen nem normális hogy egy országban ahol a minimálbér 457 euró ugyanannyiba kerül a megélhetés, mint ahol 1500 euró. Túl sokat okoskodott a dagadt cigány geci. Orbán: „Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt”
namihami
@Eladott Ország: 10.12:
""Túl sokat okoskodott a dagadt cigány geci. Orbán: „Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt”
Mert sose figyelsz! A Mi Nagyemberünk ezt ugyanis nem az EU és hasonlók ELLEN mondta és értette, hanem a hatalmában tartott hazai viszonyokra!
És, íme, igaza is lett és van! Ők lettek a hazai élet minden területén a ""homok, a bot és a tüske"" ! És nem is akármilyen szorgalommal és eredményességgel!
simmering73
@durbincs: Te vagy a rés anyád picsáján, tökömbőre.
Nessy
Éljen, vivát, hurrá! Nesze neked infláció csökkentés!
namihami
@simmering73: 19.01: Most őszintén: Ezzel? És, minek? Kutyakaki...és járdaközepe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok