Az eddig a napig 8. 000 millió közforintot benyelő a szuperkórház "építését irányító cég", amiből egy kapavágás sem valósult meg, havi apanázst biztosít Kocsis Máté feleségének és a Megafon agytrösztjének feltehetően nem az "üvegzseb" program keretében. Hogy milyen oskolát kell elvégezni a rátermettséget bizonyítandó, azt nem részletezték.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hol a "magyarok pénze"? - kérdezi orbán, szijjártó és a többi tolvaj.
Há' B+ orbán többek között itt is!

"A rossz gazdasági körülmények ugyanakkor láthatóan nem érintik a cég igazgatóságát és felügyelőbizottságát
Előbbinek a társaság megalapítása óta tagja Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének a felesége, aki a 24.hu szerint 2018 óta bruttó 550 ezer forint fizetést vesz fel havonta a cég által közzétett adatok alapján.

Kocsisné Márkus Szilvia kinevezése óta bruttó 34 millió forintot keresett az el sem kezdett kórházépítést irányító társaságnál.

Szinten a megalapítása óta foglalkoztatja a DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt. a kormánypárti Megafon Központ vezetőjét és tulajdonosát, aki előbb felügyelőbizottsági tagként, majd immár elnökként kap fizetést.

Tagi megbízatásáért bruttó 350 ezer forintot vett fel havonta, elnöki posztján pedig havonta bruttó 450 ezret kap."

Kocsis meg közben "gyurcsányozik" egy jót, a megafon meg becsmérli a tisztességes magyar állampolgárokat- akik nem is lehetnek fideSS-sek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.