Hadházy Ákos megkérdezte Polt Pétert az ügyben, de tőle nem kapott érdemi választ. 
8 gyanúsítottja van már a hajdúnánási közbeszerzési csalásnak

Fotó: MTI/Kovács Attila

A független képviselő régóta követi ezt az ügyet, amiről hivatalosan annyit lehet tudni, hogy az önkormányzatot érintően versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban bűntette és más bűncsekemények miatt nyomoznak – írta meg a 24.hu.

Polt Péter két éve válaszában a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva, csak annyit árult el, hogy hat gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben.

Hadházy Ákos most újra rákérdezett a fejleményekre, ám gyakorlatilag majdnem ugyanazt a választ kapta, csak most a legfőbb ügyész helyettese, Ibolya Tibor már nyolc gyanúsítottról írt.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Nyolc gyanúsított? Nézzenek jól körül, lesz ott több is, ezek kalákába bűnöznek, jól megszervezve, ahogy a "polgári körök" - úgy működnek.
Clavigo
@Shikari: @Philip Marlowe: Napi barmok..
namihami
@Philip Marlowe: 16.04: Egy udvarias kérdés: az a hibás, aki rámutat a lopásra vagy az a fideszközeli (mert fura, de mindig ők azok) társaság, amelyik ezeket csinálja! Számotokra egyáltalán nem tűnik fel és rendben levő, hogy naponta (sokszor nem is egy) ilyen fideszes és közeli haver ""trükkjeiről"" olvashatunk!
Mondhatnátok, hogy hazudik! De vagy megnyert vagy ellene nem is indított perekről olvashatunk!
Mi ebben a ""bruhahaha"" ? Az, hogy a Pintér-Polt duó még a vizsgálatig se enged/HET/i az ügyeket!?!?! Csak nem attól félnek, mint a Schadl ügyben, hogy a kishalak (menekülési okból) el kezdenék feldobni a nagyokat? Inkább égés és röhögés legyen, mint vizsgálódhatás és rácsos?
Aki Én
@Philip Marlowe: az van buta balfasz, hogy ilyenekről Hadházy nélkül kellene tájékoztatni a közvéleményt.
Nen érted, mert nagyon buta vagy.
BRUHAHAHAHAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.