Az államtitkár nejét, Szikora Lindát a Fidesz jelölte az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. Igazgatóságába.

Kovács Zoltán felesége egy ellenzéki vezetésű önkormányzati céghez került – A Fidesz jelölte a feladatraMTI/Bruzák Noémi

Kovács Zoltán felesége közpénzes megbízást kapott egy ellenzéki vezetésű kerületben – tudta meg az rtl.hu. Egészen pontosan a III. kerületi önkormányzati vagyonkezelő cégének igazgatóságába került be Szikora Linda.

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Kovács Zoltán felségét nemrég a Fidesz III. kerületi szervezetének tisztújításán Bús Balázs elnök alelnökének választottak, és

a helyi Fidesz volt az, amely Szikorát az önkormányzati cég vezető testületébe delegálta.

A hvg.hu szemléje szerint az RTL értesüléseit az szóban forgó önkormányzat is megerősítette. Elmondták: Szikorát a Fidesz delegálta egy másik tag helyett, és ez alapján a képviselőtestület választotta a Zrt. igazgatósági tagjává. Szikora Linda bruttó 200 ezer forint/hó díjazásban részesül – tették hozzá.

Az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. az önkormányzati tulajdonú lakóépületek, üzlethelyiségeket kezeli, értékesíti, üzemelteti a piacokat, illetve az ingatlanvagyonnal kapcsolatos feladatokat látja el. Az igazgatósági tagcseréről még az április 27-i képviselőtestületi ülésen, zárt ülésen szavaztak.

A döntés egyhangú volt: a jelenlévő 20 képviselő mindegyike igennel voksolt.

Az óbudai képviselő-testületben 22-en vannak: heten fideszesek, tizennégyen az ellenzéki összefogás pártjaiban politizálnak, egy képviselő pedig független. Vagyis a kinevezés ellenzéki támogatást is kapott.

Forrás: rtl.hu, hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Óbuda pm. csak nem dörgölődzik, mert már több vasárnapon a SzuperTV2 műsorában is szerepel.
jáger laszló
Biztosan rendkívül nagy szükség van rá!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
gratula az " ellenzéknek " !! ( leszarom...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.