Lemondott miniszteri biztosi posztjáról Tatár Szabolcs, az Oszakai Világkiállítással kapcsolatos diplomáciáért felelős miniszteri biztos.

Távozott Rogán Antal egyik miniszteri biztosa
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án. MTI/Balogh Zoltán

Lemondására tekintettel visszavonta Tatár Szabolcs miniszteri biztosi kinevezését Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter – derül ki a csütörtök éjjel megjelent Hivatalos Értesítőből.

Az intézkedés október 31-ével hatályos.

Tatár Szabolcs tavaly augusztus óta volt a 2025. évi Oszakai Világkiállításon történő magyar megjelenés előmozdításával kapcsolatos diplomáciai feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos, előtte, 2020-tól a Dubaji Világkiállításnak volt ugyanilyen megbízottja. Ilyen tisztségében helyettes államtitkári díjazásban és a hozzá kapcsolódó juttatásokban részesült.

Forrás: mfor

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Mátis menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
rakitics41
Az is lehet hogy kevesellte a javadalmazását, vagy lehet hogy egy év után szégyellte felvenni a milliókat a semmiért, vagy jobb állást kapott és a semmit jobban honorálják, ki tudja ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.