A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint a Nemzeti Múzeum igazgatója, L. Simon László köztudottan „az aberrációhoz vonzódik”. És nem állt meg ennyinél.

Dúró Dóra nem hagyja magát: most a rasszizmus eszközéhez nyúlt, beszólt L. Simon LászlónakDúró Dóra/Facebook

Mint megírtuk, Dúró akciót indított a Nemzeti Múzeum Word Press Photo kiállítása ellen. A Mi Hazánk elnökhelyettese törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását kérte Csák Jánostól a Nemzeti Múzeumban megtekinthető kiállítás miatt, végül azt is elérte, hogy 18 év alattiak a Nemzeti Múzeumban látható Word Press Photo kiállítást.

Nem sokáig tarthatott viszont az öröme, mivel hamar kiderült, hogy nem tudja jogszerűen végrehajtani a Magyar Nemzeti Múzeum a kulturális és innovációs miniszter felszólítását, mivel a múzeum nem kérhet el személyi igazolványt.

A kiállítás körüli hercehurca nyomán persze a kiállítás nagyobb figyelmet kapott, mint korábban bármikor, a Nemzeti előtt kígyózó sorok várták, hogy bejuthassanak. Ezzel kapcsolatban pedig L. Simon László egy csipkelődő posztot is kitett a közösségi oldalára:

Több se kellett Dúró Dórának, nem sokkal később egy hosszú bejegyzést posztolt „Nem lehet egyszerre két Istent szolgálni” címmel.

Ebben súlyos megjegyzéseket tesz. Szerinte most L. Simon Lászlónak inkább be kellene húznia fülét-farkát, de „még neki áll feljebb, mert a saját minisztere megzavarta LMBTQ-népszerűsítés közben.”

Hozzáteszi:

Persze tudtuk korábbi, obszcén "versei" alapján is, hogy az aberrációhoz vonzódik, de most már a saját kormányán is gúnyolódik, ami azért szokatlan, mert Orbán Viktor nem szokta az ilyesmit eltűrni.

Ezután hosszan fejtegeti a kulturális intézmények társdalaim felelősségeit saját nézeteivel átszőve – ezzel nem untatnánk senkit, inkább kiemeljük a másik, igen visszás megszólalását:

Hab a tortán, hogy az ominózus LMBTQ-fotósorozatot Hannah Reyes Morales készítette, akit – bár ezt a fősodratú magyar sajtó teljesen elhallgatja – 2020-ban a Klaus Schwab vezette Világgazdasági Fórum kulturális vezetőnek nevezett ki a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) fórumán. Hogy finoman fejezzem ki magam, nem éppen magunkfajta, a Nemzeti Múzeum mégis az ő LMBTQ-sorozatát népszerűsíti. Pedig nem lehet egyszerre két Istent szolgálni.

A „nem éppen magunkfajta” megjegyzésben pedig úgy tűnik, nem érezte az élt, vagy a rasszizmus egyértelmű megnyilvánulását. A bejegyzést azzal zárja, hogy szerinte L. Simon „fittyet hány az Országgyűlés által elfogadott törvényre és az elvileg felette álló miniszter utasítására is.”

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Magyarország ismét nagyhatalom a házi víziszárnyasok pozícióan lévő száma szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez már kabaré, a rosszabb fajtából. Pár kép miatt a többi százat sem nézheti meg egy 16-17 éves fiatal. Ja, drogot vehet!
nemkati
@Sakk Matt: Beszéld meg L.Simonnal. Ő mondta.
Sakk Matt
@nemkati: Nem vagyunk beszélő viszonyban.
Havanagi
Úgy látszik ennek a pcsának hatalma van a fidesz fölött.Szánalmas és diktatórikus,amit a kultúrával művel.Hogy dögölne meg!!!Mindent elér,Horthy a parlamentben,embrió foto,most ez.Nemzetellenes vagy te rohadék !!!
Havanagi
@sgl: Remélem is,hogy nem teszi meg,ellenkező esetben véget érhetne a kártékonysága.
lusta
@Nessy: Most néztem meg ismételten a Shreket. Csupa olyan alak szerepel benne, ami miatt kis hazánkban simán be lehetne tiltani. Csodálkozom, hogy ezek után brahiból egyik ellenzéki politikus sem fordult a hatóságokhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.