Augusztusban végrehajtást indított a 60 százalékban Dzsudzsák Balázs által birtokolt Market Invest Hungary Kft.-vel szemben a NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága – számolt be róla a debreceninap.hu. Ahogy a debreceninap.hu megírta, júliusban új cégbe szállt be a Debrecen válogatottsági rekordere, hiszen többségi tulajdonosa lett az üzletvitellel, tanácsadással foglalkozó Market Invest Hungary Kft.-nek. Nem sokáig örülhetett azonban Dzsudzsák, a céggel szemben ugyanis augusztusban a NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága végrehajtást indított el. Hogy mi történt a céggel, nem tudni, a 2018-as létrehozását követő években nem volt árbevétele, 2021-ben viszont már 2,6 milliós árbevétellel és 2,3 milliós profittal zárt, 2022-ben pedig 2,77 milliós árbevétellel és 2,4 milliós nyereséggel.

Forrás: sportal.blikk.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azért még nyilván eltűnt az a 370 milla a Dzsudzsi cégcsoportjában, amit a győri egyetemtől kapott - puszipajtása közbenjárására...
Béla333
Politikus lesz ez a Dzsudzsi, minden érzéke megvan hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.