Továbbra is homályos az ügylet háttere. Szijjártó Péter tavaly nyáron Moszkvából kürtölte világgá a hírt: a veszélyhelyzet miatt Magyarország a hosszú távú gázszerződésen felül is vásárol földgázt Oroszországtól – mint utólag kiderült, az akkori piaci áraknál sokkal drágábban. Egyelőre nem tudni, ki a felelős azért, hogy adatokat közöljön eme különleges földgázkészletet érintő háttérszámításokról, és a szerződés részleteiről.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...MSZKSZ körülbelül az ország hosszú távú orosz gázvásárlási szerződésében meghatározott mennyiségen felül, 1141 forintos köbméteráron vásárolt biztonsági készletet. Lapunk korábbi cikkéből kiderül, hogy a földgáz havi átlagárát alapul véve, ennyire magas köbméterár sem az Európában irányadó holland gáztőzsdén (TTF), sem az orosz importgáz esetében nem fordult elő, még a tavalyi energiaválság folyamán sem."

Ez is olyan beszerzés, mint a Covid oltóanyag beszerzése az oroszoktól vagy Kínából, vagy az alvásjavítók vásárlása 300 milliárdért...
Mocskos szemét banda!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők örülhetnek: nem hiába szavaznak ezekre a mocskokra újra és újra. Megvan az eredménye:

"Számításaink szerint, amennyiben az MVM Zrt. az idén októberi gázárakon értékesítené tovább az energiahordozót,
akkor mintegy 650 milliárd forintnyi pénzügyi veszteséget kellene elkönyvelnie."
Sámannus
Az ország nyomorba döntése a cél. Petya meghatlmazása külgazdasági üzletekhez, a leg alávalóbb visszaélés az ország érdekeivel. Amit csinál visszavohatatlan és elkerülhetetnyomort jelent az országnak. Ez egy bolondokházában megkötözni való bűnöző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.