Hamarosan meglátjuk, pontosan mit értenek ezalatt.

Varga Judit jóslata szerint 2024 a szuverenitásvédelem éve leszMTI/Koszticsák Szilárd

A szuverenitás megvédésének éve lesz 2024, tavasszal hatalmas küzdelmeket kell vívni, mert a „tankok átfordulnak Lengyelország felől Magyarország irányába” – mondta az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke hétfőn Budapesten, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány hétfői tanácskozásán.

Varga Judit a Szuverenitás konferencián arról beszélt, hogy szerinte a szuverenitás annak a kijelölését jelenti, hogy hol van a határ állam és állam, valamint állam és nemzetközi szervezet között az önrendelkezés és a szabadság kérdésében.

A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy vannak olyan kérdések, amelyekben soha senki nem dönthet a magyarok helyett, ilyen például a migráció vagy a házasság és a család témája.

Szerinte Brüsszelben mégis ezekről és még ezeknél is súlyosabb kérdésekről – mint a háború és béke – akarnak a magyarok helyett dönteni.

Az Európai Unió a szerződéses keretek és a jog betartása helyett politikai ízlések és preferenciák, önkényes értékválasztások alapján definiálja a határokat az uniós kompetenciák és a tagállamok kizárólagos hatáskörei között – fogalmazott a politikus.

Márpedig csak azért, mert bizonyos politikai többség szerint helyes a migráció, attól ez az értékválasztás, érzés nem írhatja át a szigorú nemzetközi jogi szerződésekben lefektetett tagállami hatásköri szabályokat

– jelentette ki.

Varga Judit szerint Magyarországnak mindennap meg kell harcolnia a szuverenitásért országhatáron kívül és belül:

küzdenie kell a külső nyomás és befolyásszerzés ellen, miközben az ország érdekeit érvényesíti a „nemzetközi arénában”. Mindeközben pedig határokon belül az idegen érdekek kiszolgálóinak támadásait kell visszaverni, akik „álcivil hálózatok és guruló dollárok” segítségével próbálják aláásni a magyarok önrendelkezését.

Varga Judit kiemelte, tavasszal hatalmas küzdelmeket kell vívnia Magyarországnak,

mert „a tankok átfordulnak Lengyelország felől Magyarország irányába, ugyanazt a receptet akarják majd alkalmazni, és csak rajtunk múlik, hogyan tudunk ellenállni ennek”.

Ezért fontos, hogy a kormány megőrizze a stabilitást, mindig összhangban legyen a választók akaratával, a nemzeti érdekkel

– hangoztatta a politikus.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
faxa,-a juci lelki szemei elött ,már szabadlábon látja völnert és schadlt...,a kollégát, akik iszonyatosan sok magyart megnyomorítottak és nincstelenné tettek a "családbarátnak" hazudott magyarországon! honnan szed össze 0rbán ennyi hazug ,becstelen riherongyot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Hegedűműszének is gyenge, de politikusnak(?) csapnivaló.
jáger laszló
A magyar igazságügy +védte a migráns csempészeket a börtöntől!!
Ez 1 igazi nagy pofon volt a Justíciának!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Judit!
Ittál? Vagy be vagy love?
Máskülönben nem beszélnel ilyen osrobasagokat.
balos
Hát józsikám,már nőnek is utolsó voltál,de fiúnak meg egyenesen fasztalan!
simmering73
"Varga nem hagy kétséget afelől, hogy amiről beszél, az Hitler Mein Kampf-jának kivonata. Azt mondta, „cél pedig épp ez, mert így könnyű megsérteni egy ország szuverenitását, behatolni egy ország saját cselekvőképességébe”. Ez a zsidó világösszeesküvés teóriája, miszerint a zsidók a többpártrendszerrel verik szét a nemzeti egységet (amely egy vezér irányítása alatt áll), hogy beavatkozhassanak. Csak akkor még nem „Sorosnak” nevezték a zsidókat, hanem a nevükön hívták őket. A demokrácia zsidó találmány a nácik szerint.

Ez náci elmélet, amelyben a szuverenitást egy vezér állama testesíti meg. Ezért volt az egész konferencia náci gyűlés. Fontos, hogy a független sajtó nevén nevezze mindazt, ami történik, és ne a Fidesz kódolt hazug nyelvezetét használja. A gyűlés is, a vezér is, Varga is náci. Amiket beszélnek, azok Adolf Hitler gondolatai és az NSDAP náci pártja ideológiája. Az ő szuverenitás fogalmuk, amely a liberalizmust és pluralizmust tagadja, nácizmus."
nepszava.us/varga-judit-naci-alapvetest-adott-elo/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.