A Fidesz vezetése rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi, melynek során két sürgős téma kerülne napirendre – tájékoztat a hvg.hu.

A Fidesz rendkívüli parlamenti ülést kezdeményezett

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Máté, a Fidesz-frakció vezetője a kezdeményezéshez szükséges képviselői aláírásokat is csatolta, és hangsúlyozta az ülés szükségességét

az Állami Számvevőszék 2022-es tevékenységéről és gazdálkodásáról szóló beszámoló tárgyalása miatt.

Az előzőleg soron kívüli ülésekre való tekintettel a Fidesz most egy további rendkívüli ülés összehívását kéri, amelyet csütörtökön terveznek megtartani.

A Házbizottság a rendkívüli ülés összehívásáról kedden dönt, és a tervezet szerint az ülés 12 órakor kezdődne, 18 órára pedig befejeződne.

A hvg.hu szerint két napirendi pont középpontjában az Állami Számvevőszék áll, hiszen az ő 2022-es tevékenységükről szóló beszámolójuk és az elfogadásáról szóló határozati javaslat vitája szerepelne. Az intézkedés kiemelten fontosnak tartja az állami pénzügyek és gazdálkodás átláthatóságát, ezért a Fidesz a lehető leghamarabb szeretné megvitatni az érintett kérdéseket.

Forrás: hvg.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Nyírfa: hiszen már mindenki átlát rajtuk , a probléma ott van,hogy a híveik már nem hisznek a saját szemüknek csak a hazugságaiknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: hiszen már mindenki átlát rajtuk , a probléma ott van,hogy a híveik már nem hisznek a saját szemüknek csak a hazugságaiknak!
Nyírfa
@csak úgy...: Évezredes hályog van a magyarok szemén, ami magától nem múlik el.
Nessy
Erre biztos elmennek a kormánypártok! Most nem lesz halaszthatatlan dolguk, mint,amikor az ellenzék hív össze egy rendkívüli ülést!
NKF
Van egy kormányzó párt,amely már 4xer nyer zsinórban és a többséget képviseli!
Akkor elvetemült baloskáim mi a faszt akartok?
csak úgy....
@NKF: töled egy alkohol és drogteszt jó lenne, te elvetemült idióta! :)
namihami
Mázli, hogy odamentek megszavazni! Ahogy szokták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.