Nincs perspektíva, nem létezik kiút, menekülési útvonal. Tudatlanság, sötétség és erőszak mindenütt. Bosszút áll az igénytelen az igényességen, megtépázza a dilettantizmus a hozzáértést. Ilyen a világ, mondanánk, de érezzük, hamisan cseng ez a megnyugvást hozó gondolat, a problémát megkerülő közhely.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Nagyon optimista vagy. A diákok és szülők hány %-a tiltakozott, demonstrált az oktatás mellett? Hányan mentek ki a ma egyetemistái , oktatói közül az oktatás lezüllesztése ellen tiltakozni?Magyarország sohasem volt az élvonalban Európában a magasan képzettek szintjével. Mára nincs értelmiség gyakorlatilag- és ez csak romlani fog.
Nyírfa
@kereső: 10.29

Leszámítva azokat az időket, amikor magamba zuhanok, mert reménytelennek érzem ezt az országot, igen, alapjáraton optimista ember vagyok, mert tudom, nemcsak a tanultak, nemcsak az előttünk járók , hanem a személyes tapasztalataim alapján is, hogy a világot az egyensúlytörvény mozgatja. És ez mindent eldönt. Magyarország csak akkor maradhat fent, ha hajlandó a szellemi fejlődésre, különben felolvad az emberiség olvasztótégelyében. Akár így, akár úgy, akár velünk, akár nélkülünk, az élet folyik tovább.
kereső
@Shikari: Milyen szép szólamok! Bezzeg a Himnusz szövegébe belesültök. A Szózatot meg hirből sem ismeritek.
kereső
@Shikari: Milyen tények? Bekapcsoltad a bull shit generátort- és szónokolsz, a nagy semmiről.
Erről regélj, meg arról amit fenteb irtam:
A te jövőd válik értelmetlen küzdelemmé az összeszerelő üzemek gyártósorain, a te tudásod apad majd a létszükségletek megteremtésének szintjére, ahol ismeretlen fogalommá válik a vers, az irodalom, a művészetek világa, ahol nemkívánatos leszel, ha mégis, gondolkodásra kényszerítenek a gének. Te nem csak az új generáció leszel majd, hanem az újrabszolgaság korának szolgája, aki munkáért kuncsorog, de bolti eladónak, napi tizenkétórai munkával, nyolcórai bérért is túlképzett leszel az érettségiddel. Lesznek, akiknek nyitott az út idegen országok egyetemei felé, de az nem te vagy. Milliókból csak ezrek lesznek, akiknek teljesül majd a szüleik álma. Hazatérnek pöffeszkedni, a családi szerzett vagyonon ülve, és ennek a kis országnak az elitjeként, tollvonással intézik majd ..."
kereső
@Shikari: Demeter szilárd, meg l simon lászló a kultúrpára ma Magyarországon. Hej, öcsém nagyon mellé nyúlsz a propagandának.A legnagyobb könyvforgalmazó/kiadó cég a fideSS kezében van. Az ellenzéki oldalon meg talán egyetlen irott sajtó maradt fenn, amelyet olvasni érdemes az ÉS.
Clavigo
@Shikari: Ideje lenne már haza menned... ( de konstanca- külsőn se kérnek belőled..)... Majd mi eltartunk,,ne aggódj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.