Gy. Attila meg akarta gyilkolni a fiatal nőt, az pedig csak a véletlenen múlt, hogy nem sikerült neki.

Nem kapott életfogytiglant a kemecsei férfi, aki puszta kézzel vakította meg a volt barátnőjét

Gy. Attila, elfogása után. Kép: Police.hu

Nem kapott tényleges életfogytiglant az a férfi, aki tavaly megvakította korábbi barátnőjét – írja a Blikk. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolt 35 éves férfit 20 év fegyházra ítélték.

A vád szerint a 35 éves Gy. Attila és a 22 éves Gabriella 2020 júliusától tartó párkapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással. A nőt 2022. február 5-én is békülési szándékra hivatkozva kereste fel a férfi, de rátámadt. Gy. a nőt egy üres telekre vonszolta, ott a földre vitte, fojtogatni kezdte azért, hogy megölje. A segítséggért kiáltó nőt ezután puszta kézzel mindkét szemére megvakította. Azt írják, az, hogy áldozata egyátalán életben maradt, csak a véletlenen és a tanúk megjelenésen múlott.

A Telex felidézi, hogy a támadó a tettét azután követte el, hogy a 22 éves nő nem akarta visszavonni korábbi feljelentését ellene.

Az említett feljelentést azért tette a nő, mert Gy. a társaival együtt elrabolta és késsel fenyegette őt. A lap azt írja, a februári találkozón is valójában a feljelentés visszavonását akarta kikényszeríteni áldozatából a férfi.

A Blikk szerint Gabriella rosszul lett, mikor megtudta, hogy támadója enyhébb ítéletet kapott. A 20 éves büntetés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a férfi akár a büntetés leteltének kétharmada után szabadulhat.

Forrás: Blikk, Telex
Fotó: Police.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jó hogy ki nem tüntették ,,ezt a szar ,retek görényt...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: hallom ,hogy pár százan azt is kitaláltátok magatokról,hogy ti szkíták és nem magyarok! :) ez mán döfi...,csak gratulálni tudok!
verőce21
Szerencsére az ellenzék egyhamar nem tudja átvenni a hatalmat, mert a fő programjuk a cigánytenyésztés volt. A szadesz-maszop idején a jelentősen megemelt családi pótléknak köszönhetően úgy szaporodtak a cigányok, mint a nyulak...!
Ezt nyögjük már egy nemzedéken át...!

Az Orbán kormány nagy érdeme, hogy a munkához kötött családtámogatásokkal gátat szabott a mértéktelen cigányszaporításnak...!

Az, hogy esetleg a szavazataikkal nyer a kormánykoalíció? A mai ellenzék is ezt akarta velük elérni, azért szaporította őket...! :)
verőce21
23:58) Mondhatnám úgy is, mint a fodrászok: Hozott anyagból dolgozunk...! :)
izéke
Henteskampó a szemébe és úgy fellógatni
verőce21
@m73: eztet mondom én is, te marha! Tanulj meg értően olvasni...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.