A férfi, aki egy nagyjából 700 lóerős autóval ölt meg egy biciklist, otthon várhatja az ügyének folytatását.

Kiengedték a börtönből a tuningautós Árpád hídi gázolót

Kép: Police.hu

Megszüntették a letartóztatását, így szabadult a börtönből az a 34 éves férfi, aki egy 26 éves kerékpáros halálát okozta július elsején éjszaka az Árpád hídon – értesült a 24.hu. A Fővárosi Törvényszék szóvivőjétől úgy tudják, a férfi házi őrizetbe került, még októberben.

Mint a lap felidézi, a gázoló a RACE-001 rendzsámú, 700 lóerős tuningautójával a sebességhatárt durván átlépva balesetezett, ekkor ölte meg a biciklist. A kerékpáros egy szalagkorlát túloldalán, szabályosan tekert a bicikliúton.

A 34 éves Mercedes-sofőr beismerte bűnösségét, de tagadta a versenyzést a vallomásában. Azt elismerte, hogy gyorsan ment, de állítása szerint csak azért taposott a gázba, mert túl közel ért hozzá a mögötte gyorsan érkező BMW.

Forrás: 24.hu
Fotó: Police.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@izéke: Ahol 1 baltás gyilkost pénzért elengednek,ahol az embercsempészek úgy járnak át a határon a börtönbe és vissza ott nincs miről polemizálni!A tolvajtömegyilkosaink folytatják nagy elődeik tevékenységét komoly keleti végbél szélben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Ettől az ügytől függetlenül több mint furcsa, hogy a fideSS törvényei nem mindenkire egyformán vonatkoznak! Kiskapuk, kettős mérce...
nejlontacskó
@NKF: A Pintér belügyér fogja ezt intézni, no meg Polt fúügyész fideszbarom úr(?)!
Egyikük sem Gyuri, ugye tudod?
Menőmanó
Kap majd egy semire se jó lábbilincset, és mehet megint ámokfutni.

"Nem frissül az elektronikus lábbilincsek szoftvere, így az eszközök nem küldenek GPS-jelet október 1-je óta, azaz nem működnek teljeskörűen.

A probléma oka az lehet, hogy a büntetés-végrehajtás intézményrendszere fizetési késedelembe esett a működtetésért felelős vállalkozás felé, ezért nem hajlandó a szolgáltatást elvégezni."
Yoda69
Ugy latszik talalt egy NER kapcsolatot a gazolo gyilkos.
Ezodabasz
@Yoda69: Nem hinném hogy most találta...de ki tudja?
túszulejtettország
Szerintem rájött, hogy hűséges fidesz szavazó, és megígérte hogy több ilyet nem csinál. Majd kitalálnak valami hazugságot
és a közvélemény egy idő után elfelejti az egészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.