Kubatov Gábor a "gerikarók" óta vívja harcát nyilvánosan Karácsony Gergellyel. A tegnapi időjárás miatt megint beletörölte a lábát a fideszes politikus.

Kubatov Gábor beletörölte a lábát Karácsony Gergelybe

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Állítólag a BKV öt legfőbb ellensége a négy évszak és az utasok 

- írta közösségi oldalán Kubatov Gábor, miután csütörtökön leesett az első hó a szezonban. Ezzel beletenyerelt Karácsony Gergelybe, aki saját közösségi oldalán büszkélkedett, hogy milyen jól megoldották a havazás miatti problémákat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
fidesz fontos hülyéi, orbán után sorban felmondják a kötelezőt. Taplós pista ideje alatt sem volt ez másként úgy, h kuss.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Shikari: te már csak tudod...bozgorfalván még disznóháton közlekedtek :)))
izéke
@Maccska: a tanyavilág nem város,még nálatok Medvelandon sem
Péter2
Itt látszanak meg a fővárostól évente a fidesz által elvont milliárdok hiánya , még szerencse , hogy a fővárosiak nagyon jól tudják azt ,hogy miért van a város sokszor szorult helyzetbe ! Itt megint csöcsre ment a fidesz mert csak Karácsonyt erősítik , fővárosba nagyon erős az ellenzék , főleg a legnagyobb ellenzéki párt is támogatja , így megint simán meglesz a polgármesteri szék Karácsonynak ha akarja ! Hiába a fideszi szándékos károkozás , és a süket mantra , lejáratás , már az7 emberek többsége gondolkodik , kiábrándult a fideszes szaráradatból !
balos
@izéke: Haggyad rá!Tehén volt a radiátor a "szobájukban"!
Dr. Proktor
És ez még csak a kezdet! Az önkormányzati választások közeledtével egyre több lesz a "van kalapja - nincs kalapja" módszerű módszeres fikázás!
jáger laszló
1 a jelszó
Hajrá Fradi!!
Mindenki más + le van xarva!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.