Orbán Viktor leszögezte, hogy a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek.

Minden politikai vita mélyén a szuverenitás rejtőzik, amely röviden annyit tesz: a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek. Beavatkozási kísérletek azonban ma is vannak, a dollárbaloldal és a dollármédia ügye pont erről szól – hangsúlyozta a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor könyörgött a Kossuth Rádióban: "Szánjon néhány percet a hazájára mindenki"

Orbán Viktor közölte: mindenkire szükség van, akinek fontos Magyarország függetlensége, szuverenitása, ez a nehéz harcokban támogatást ad a magyar kormánynak, ezért kért mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs ívet, "szánjon néhány percet a hazájára".

Kiemelte: a külföldiek a Magyarországhoz hasonló méretű országok döntéseit esetről esetre próbálják befolyásolni, most például az amerikaiak törekednek arra, hogy "belepréseljenek bennünket az ukrán háborúba", de gazdasági lobbiérdekek is elő szoktak kerülni.

Még egyszer ne fordulhasson elő, hogy itt áll a magyar nép, és a választás után tudja meg, hogy dollármilliókkal akarták az ő döntését befolyásolni a baloldali pártokon keresztül

– mutatott rá.

Hozzátette: ezért a szuverenitásvédelem érdekében a parlamentnek hoznia kell néhány döntést, és sokkal komolyabban kell venni a következő években is a beavatkozási kísérletek előtti utak eltorlaszolását.

Forrás: MTI

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Óriási különbségnek látom, hogy amíg a ,,baloldal" külföldről kap pénz a fidesz elleni harcra, addig a fidesz a magyar családok súlyos ezermilliárdjait költi magára és mindenki más lejáratására, saját gyengébb képességű híveik elhülyítésére, befolyásolására.
Például a hazug nemzeti ,,konzultációra".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Ezodabasz: 17,43

:))) Hát, köszönöm, jót nevettem. :) És tényleg, minden összefügg mindennel, bár ezt sokan tagadják. :)

Szegény @vacsi:val éppen hogy nem volt csörtém mostanában, meg egyébként sem, ehhez ő kevés. Egy másik, az eutanáziával kapcsolatos posztban próbáltam neki felnőtt módon elma-
gyarázni a kegyes halál lényegét, mert elég vad dolgokat állított. Megbántódhatott, hogy nem hülyéztem le , pedig itt a többségtől ehhez szokott, talán gyengeségnek vette a barátságosabb hangnemet, s gondolta, megragadja a lehetőséget, most végre ő fog butának nyilvánítani valakit. Csak elkövette azt a hibát, hogy nem indokolta meg, miért.
Hát, most várom a szabatosan, logikusan felvonultatott érveit.:)
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 18:29 Jaa lehet hogy erre írtam hogy csodákat ne várj? Mert indoklást kértél!...
Az eutanáziával kapcsolatos posztban akadtam ki teljesen! Azért kevertem mindent egybe mert az nagyon felbosszantott amilyen kommenteket ott olvastam.
Nanya
@Maccska: Látom,idegbe vagy. Az jó !
Ugorj vonat elé! Elmúlik.
Nyírfa
@Ezodabasz: 18.45

Számomra az volt igazán vérlázító, amikor valamelyik politikus jobbulást kívánt Dánielnek. Mintha csak náthás lenne. És, ha ez vagy hasonló tragédia velük történik? Akkor mi is mondjuk, hogy így járt, kapjon be leszaromtablettát, és élje az életét, ahogy és ameddig tudja?
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 19:21 Ez már több mit vérlázító! Kőszivű egoista emberek világa. Empátia? Fogalma sincs hogy mi fán terem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.