"Vállaltuk, a nyugdíjak értékét jövőre is megvédjük" – írta ki a kormány Facebook-oldalára Orbán Viktor.

Orbán Viktor bejelentést tett a nyugdíjakról, özönlenek a hálálkodó reakciók
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

A miniszterelnök azt közölte szavazóbázisának leghűségesebb tagjaival, hogy jövőre (választási év lesz, ugyebár) 6 százalékos nyugdíjemelésre számíthatnak, és februárban ki tudják fizetni a 13. havi nyugdíjat is.

Orbán Viktor posztja alatt exponenciálisan szaporodnak a köszönetnyilvánítások és hálálkodó üzenetek. Itt lehet hozzászólni:

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
A megvédés magyarul annyit jelent hogy a nyugdíjak értéke csökkenni fog.a bérekhez viszonyítva.Miután a nyugdíj korrekciót a kormány hasra ütés szerűen viszi végbe, és soha nem korrigálja a tényleges inflációnak megfelelően ,így azt az ígéretét sem tartja be a kormány hogy a nyugdíjakat az infláció mértékével emeli.A legutóbbi években 1,2% és 0,5% kevesebb százalékkal emelte a kormány nyugdíjakat mint amennyi inflációt állapítottak meg a következő év februárjában!Erre hiába hívta fel a figyelmet a Nyugdíjas parlament elnöke, észrevételét a kormány lesöpörte , nem foglalkozott vele.Ezért nem érten a nyugdíjasok háláját.Mire fel hálálkodnak az őket meglopó embernek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Sztyepospista: ezzel akarnak rávenni,hogy térj vissza a munka világába ;)))
simmering73
A hálálkodók 2/3-a szerintem kamu profil alól írogató fidesztálib. Ebben biztos vagyok. Mert az a szellemileg leamortizált ember aki azt nyilatkozta hogyha éhen kell halni inkább Orbán alatt haljon éhen, annak biztosan nincs internete. Bár én azt se tartom kizártnak, hogy egy zsák krumpliért mondatták be vele a kamerába ezt az égbekiáltó baromságot.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:33 Óhhh köszönöm allah! Pont erre vágytam! Lófaszszeletelőgép? Wi-Fi van rajta esetleg? Hány lófasz jár hozzá, vagy azt külön kell megvenni? Utólag lehet majd hozzá kapni budget csomagban lófaszt vagy új készüléket kell vásárolni? Nekem ne gyüjtsél még erre...Lehet hogy nincs szükségem ilyesmire...bár lófasz van bőven:)) Meg ilyen fasz is mint te meg filip haverod. Tudod ki az a félkegyelmű meg a többi barom marha ugye?
verőce21
A 6%-os nyugdíjemelés indoka akkor lenne hiteles, ha a most induló 8 éves kincstárjegyeket nem 9,9%-os kamattal indítaná az Államkincstár...!
(Amiben 0,25% a prémium) :)
Dr. Proktor
Hát még a zsák krumplinak hogy fognak ezek örülni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.