„A bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű” tipikus esetének tartja Majtényi László jogtudós, egyetemi tanár, egykori adatvédelmi biztos a szuverenitás-védelmi törvényt.

Figyelmeztették Orbánékat: A törvény azt is tiltja, hogy állami pénzből kampányoljanak

A KlikkTV Mélyvíz című műsorában az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke emlékeztetett rá, a magyar kormány minden lehetséges eszközzel, rengeteg pénzzel beavatkozott a román választásokba, aztán a szlovákiai választásokba, nyíltan támogatta a magyarellenes politikát folytató Robert Ficot, még a francia választásokba is beavatkozott pénzzel a magyar állam, de a szerb és a lengyel választásokba is.

Jogállamban, ha van két terület, amit biztosan el kell választani egymástól, az ez a két terület, ami két külön világ

– fogalmazott Majtényi László.

Ha valamit titkosnak nevezünk, azt jelenti, hogy nem tartozik a nyilvánosságra, a propaganda pedig arról szól, hogy mit akar nyilvánossá tenni az állam.

Akit elkezd vizsgálni a Szuverenitás-védelmi Hatóság, az összes dokumentumot, a merevlemezen lévő adatokat bekérheti, Gulyás hiába mondta, hogy az újságokra nem terjed, dehogynem – állapította meg a miniszter kijelentésével szemben Majtényi László.

Vagy nem olvasta a törvényt, vagy rosszul tudja.

Majtényi László emlékeztetett, nem az ellenzék nyerte a választást, tehát felmerül a kérdés, hol van ebben a helyzetben az ellenzék?

Mondja ezt az a Rogán, aki a járványügyi tájékoztatást arra használta, hogy az ellenzék a magyar hadsereget be akarja vetni Ukrajnában.

Forrás: Hírklikk

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Majtényi úr rosszul tudja. Magyarországon az a törvény, amit Orbán gondol délben és Semjén nem ad be rá módosító indítványt éjfélkor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Ilyenkor meg aljas bolsi férgeket látsz tükörbe nézve, szarkupac efftárs!? Több kivitelben is látod önmagadat!? Non stop hazudozod ilyenkor a szarkupac bolsi önmagadat!?
Aki Én
@ómió: Nem tudnál néma kussban buta suttyó propagandista lenni, te aljas féreg?
A családodat hülyítsed, azoknak hazudozzál főállásban, te aljas bolsi!
Aki Én
,,Mármost, ha ez a logika érvényesülne és megállna, akkor a kormánymédiának a százmilliárdos költései, a Megafonnak és a CÖF-nek a több tízmilliárdos költései miatt a Fidesz vezetőit börtönbe kellett volna csukni, és a kormánypártot eltiltani minden választáson való részvételtől, de azt kizárhatjuk hogy ez bármikor is aggasztotta volna az Állami Számvevőszéket" - fogalmazott Márki-Zay Péter."
ómió
@Aki Én: Korán ébredtél ott az elmeosztályon, szarkupac efftárs!? És tükörben már ilyen korán látod magadban a bolsi férget és már több kivitelben is!? Tényleg "efftársi a kiviteled"! Bolsi féregként különösen!
Aki Én
@ómió: Nem tudnál néma kussban buta suttyó propagandista lenni, te aljas féreg?
A családodat hülyítsed, azoknak hazudozzál főállásban, te aljas bolsi!
ómió
@Aki Én: Elalszol, bolsi szarkupac, majd utána magaddal, mint aljas bolsi féreg ébredsz ismét magaddal,, amihez időnként már tükörbe se kell nézned!? Na! "Egyre jobb" és hitelesebb efftárs leszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.