A Jókai utcai házomlás áldozata, a Budapesti Operettszínház egykori balettművésze, Tóth Nikolett eltökélten halad a célja felé.

Hatalmasat küzd a házomlás miatt lebénult balerina: így akar újra lábra állni

Nikolett töretlenül küzd felépüléséért. Forrás: Szeged365

Nikolettre másfél évvel ezelőtt, munkába menet rázuhant egy építés alatt álló épület tetőszerkezete. A fiatal nő súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett – írja a Blikk.

A Nikolett felépülését támogató alapítvány Facebook-oldalán rendszeresen közzétesznek újabb és újabb videókat, amelyekből kiderül, hogy Tóth Nikolett a szörnyű, az életet örökre megváltoztató baleset ellenére pozitívan áll a mindennapokhoz.

Valahogy, nem tudom hogyan, úgy reagáltam az egész balesetre, hogy pozitív tudtam maradni. Bizonyos gyógytornák vagy rehabilitációs programok után mindig van egy kis jó érzés, hogy ez most jól sikerült, ez mindig továbblendít. Azt veszem észre, hogy bár nem mindig vagyok hű, de pozitív, meg van hű, de jó kedvem, ám ha jönnek negatív gondolatok, azokban nem maradok benne, mert tudom, hogy nem szabad. Próbálok a jóra koncentrálni

– mondta a Szeged365 videójában. Nikolett szegedi és budapesti terápián is rendszeresen részt vesz gyógyulása érdekében.

Ha tudok, minden nap megyek gyógytornára, de legalább heti háromszor. Otthon van motomed mozgássérült szobakerékpár, azzal mindig biciklizek kétszer háromnegyed órát, meg csuklósúllyal csinálok gyakorlatokat

– mondta Nikolett. Szeretne egy olyan autó, amelyben kerekes székesként is kényelmesen utazhat, jelenleg ugyanis folyamatosan szívességet kell kérnie a közlekedéshez.

Forrás: Blikk, Szeged 365
Fotó: Szeged365

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a balesetért felelős cég miért nem vesz a sérültnek egy olyan autót, amellyel könnyebben tud helyet változtatni, és nem kell szívességet kérni?

Ez a minimum, amit sérelmi díjként adhatnak.
NKF
Nagyon sajnálom ezt a tündéri balerinát!Remélem helyre jön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.