Bedő Dávid: kastélylopásról, megfélemlítési törvényról szavaz jövő héten a Parlament, svéd NATO-csatlakozásról nem – írja közleményében a Momentum.

Kastélylopásról, megfélemlítési törvényról szavaz jövő héten a Parlament

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese a Facebookon ismertette a jövő heti parlamenti napirendet. Szerinte szabadságellenes törvényekről szavaz majd az Országgyűlés.

Kedden szabadságellenes törvényekről dönt a parlament a karácsony árnyékában: választási törvény módosítása, megfélemlítési törvény, kastélylopások. A svéd NATO-csatlakozásról viszont még mindig nem szavazunk...

– írja bejegyzésében Bedő.

Forrás: MTI-OS

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Sok hűhó a semmiért!!
csak ennyi barátilag
J.L.
ómió
Nafene! Bedő efftárs efftársi szabadságot hazudott volna nekünk!?
Nessy
@Shikari: A Parlament egy csodálatos, és nagyon stabil épület! Azt senki "nem járatja le"! Hogy jelenleg milyen törvényeket, rendeleteket szavaz meg a kormánypárt? Hogy az ellenzék mikrofonját kikapcsolják? Hogy egyetlen javaslatára sem kíváncsi a hatalom? Nos, az nem a parlamentet, hanem a " törvény alkotókat,képviselőiket" minősíti!.
csak úgy....
@Shikari: tibim, te egy lapon emlegeted magad azzal az 1 millió krumplis cigánnyal, akik szintén a fideszre szavaztak? :) nélkülük sehol nem lennétek!
Nessy
@Shikari: Nincs kedvem nevetni! A jelenlegi, és a várható választási törvényükkel, a milliárdokért vásárol levélszavazatokkal, a kormány égisze alatt milliárdos választási kampányukkal, a szavazatok 50%=2/3 , még szép, hogy a fideszé a hatalom! Ezt tudjuk, de ne tessék "elsöprő többségről" mesélni!
Nessy
@Shikari: Hiszen olyan hatalmas lehetősége van az ellenzéknek a királyi médiába, ami mindenhova eljut, kampányolni! Választás előtt pártonként 5 azaz öt perc! na, hagyjuk a fenébe, a bigott híveknek ezt az egész "tisztességes, tiszta választási rendszer" mesét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.