Az MTVA székházára vetítette ki Hadházy Ákos a 444.hu Valótlanul című filmjét amelyben összegyűjtötték a közmédia által karaktergyilkolt személyek történeteit.

Ennyibe nézi a magyarokat a közmédia: nem merték bemondani, hogy miért gyűltek össze Hadházy Ákosék az MTVA-nálFotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az időközben bebizonyosodott hazugságok tették tönkre többek között Juhász Péter, Vona Gábor és Nagy Blanka életét. Oda se neki, a bírságokat az adófizetők (köztük természetesen az ellenzékiek is) állják, az üzenet pedig még a választások előtt célt ért.

Hadházy Facebook-posztjában azt üzente, nem várni kell hanem cselekedni, és hogy senki kedvét ne vegye el az ilyesféle akció a politizálástól – mert épp ez a "mocskos hatalom" célja.

Az M1 a maga módján beszámolt a megmozdulásról, 43 másodpercbe belefért némi gúnyolódás a jelenlévők létszámán, de azt már nem merték beleszőni, hogy miről is szól a propagandagépezet székházára vetített, "az egyik portál Valótlanul című filmje".

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A vetítéssek az épületben közel 500 milliós kár keletkezett,az épületet statikusok vizsgálják,a helyreállítási munkákra kiírt pályázatot mészáros lőrinc cége nyerte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szevasztok
Szélhámos ,tolvaj gazember az unokatesojával együtt .
jáger laszló
Kicsire nem adunk,bár lehettek volna nagyvonalúbbak is akik ennyi pénzből garázdálkodnak...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@balos: Még mindig a Böszmeánuszból nyalod a bolsi szart, bolsiék gyagyása!? Ezért tukmálnál ilyet másokra!?
@Maxipocak: Bolsiék faszszopója! Csak nem ezzel a tetvesbolsi @balos: efftársaddal együtt nyaljátok a Böszmeánuszt!? Így hiányzik a "reggel, éjjen meg este" típusú efftársi mocskaitok, hazudozásaitok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.