Az MTVA székházára vetítette ki Hadházy Ákos a 444.hu Valótlanul című filmjét amelyben összegyűjtötték a közmédia által karaktergyilkolt személyek történeteit.

Ennyibe nézi a magyarokat a közmédia: nem merték bemondani, hogy miért gyűltek össze Hadházy Ákosék az MTVA-nálFotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az időközben bebizonyosodott hazugságok tették tönkre többek között Juhász Péter, Vona Gábor és Nagy Blanka életét. Oda se neki, a bírságokat az adófizetők (köztük természetesen az ellenzékiek is) állják, az üzenet pedig még a választások előtt célt ért.

Hadházy Facebook-posztjában azt üzente, nem várni kell hanem cselekedni, és hogy senki kedvét ne vegye el az ilyesféle akció a politizálástól – mert épp ez a "mocskos hatalom" célja.

Az M1 a maga módján beszámolt a megmozdulásról, 43 másodpercbe belefért némi gúnyolódás a jelenlévők létszámán, de azt már nem merték beleszőni, hogy miről is szól a propagandagépezet székházára vetített, "az egyik portál Valótlanul című filmje".

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A vetítéssek az épületben közel 500 milliós kár keletkezett,az épületet statikusok vizsgálják,a helyreállítási munkákra kiírt pályázatot mészáros lőrinc cége nyerte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
A vetítéssek az épületben közel 500 milliós kár keletkezett,az épületet statikusok vizsgálják,a helyreállítási munkákra kiírt pályázatot mészáros lőrinc cége nyerte.
Péter2
Ismerik a propagandacsatornát az emberek , nem véletlen a legkisebb a nézettsége, a hazai médiának nem nevezhető fideszes szócsőnek , így vannak a rádióadók is , csak a hívók nézik, akik gondolkodnak azok nem , kár is lett volna beszámolni neki róla , a szektát a valóság nem érdekli , ráadásul a fideszes szócső nézőinek marok mennyisége azok az "" emberek """ akik nem képesek előfizetni semmilyen más média szolgáltatásra , a set-to box ami ingyen van , tehát akik nem dolgoznak , vagy szegények , ezeket meg tudjuk kik, ők a közönség .
Nyírfa
@izéke: 06.12

Az első reggeli mosoly. :))
Ja: majd összedobjuk. :)
Clavigo
@Shikari: Beléd is jó reggelt Bugsy...Ezt te nem értheted,,ezek a dolgok neked magasak,,mint kacsának a farzseb... ( ráadásul bunkó is vagy )..
Nyírfa
Egy kétségtelenül naív kérdés: hogy van az, hogy a nevében közszolgálati funkciókat ellátni hivatott, minden magyar állampolgár által el- és fenntartott média kizárólagosan egyetlen párt propagandagépezeteként működhet egy uniós tagállamban?
Még naívabb kérdésem: hogyan történhet meg, hogy ezt, a fent nevezett állampolgárok kevés kivételtől eltekintve el is tűrik?
simmering73
@Shikari: Neked is jó reggelt Szarházy Shikari, ott a messzi Tel Avivban.
Eladott Ország
Minden kibaszott f*sza
c.tenor.com/CWjIufcx-YAAAAAd/tenor.gif
Csapataink harcban állnak...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/248196491_538177251128837_3987246850906174658_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=YmaFM6yKHw8AX-AqXzi&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDEVNkXFIEaxqOb7T4COAUJLsigf1RUWyP4XGBRj3HXlA&oe=65790F76
Megy az agymosás ezerrel, azért mondják a birkáknak mert addig sem gondolkoznak ha van mivel. Miért hagynák abba a hazudozást, nem lehet benne van a vérükben és a hívek igénylik mert különben kinyilna a szemük, és meglátnák a szomorú valóságot. Ezt a mókuspofát a fideszpanoptikum bejáratánál, a büfénél és a rötykónál is kiállítanám. Mikor meglátom néha ezt a szerencsétlenkét mindig eszembe jut az időjós faterja, hogy mindenki jobban járt volna ha egy egylábú fejőszéket csinált volna hülyüke helyett.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279132313_2071818086356248_5220016452603487490_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=RFiqIvzFcpAAX9pB1Bm&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAG_bMPgA79wzmDk-MQedK4BgVbc4Xxsdk2acfejBGxXw&oe=6578BD5C
Béla333
Adóforintjainkból maffia propaganda ami a "királyi" TV-ben megy.
Én már évek óta nem nézem...
Toller Béla
@Shikari: Elég, ha te rettegsz, ne is hagyd abba !
Csizmás Kond
...szerintem azért mentek oda páranm hogy lássák mennyire hülye ez a sokkházi...ha egy képviselőnek csak ennyire futja az térjen vissza kutyaherélni.
ómió
És ez a közmédia már a hullaházy féle hazudozást se képes jelezni!? Amúgy, nagyon helyes!
balos
@szópó-ómió: Inkább a havat seperd,mert a szarosszádon már ganajtúró sem talál élvezetet!
Maxipocak
@ómió: írd már ki a neved fideszfasszopómió, hadd viccelődjünk rajta. Te meg a csürhéd csak erre képes, bár szerintem ezt is papíron kapjátok mert csek ennyit tudtok.
Szevasztok
Szélhámos ,tolvaj gazember az unokatesojával együtt .
jáger laszló
Kicsire nem adunk,bár lehettek volna nagyvonalúbbak is akik ennyi pénzből garázdálkodnak...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@balos: Még mindig a Böszmeánuszból nyalod a bolsi szart, bolsiék gyagyása!? Ezért tukmálnál ilyet másokra!?
@Maxipocak: Bolsiék faszszopója! Csak nem ezzel a tetvesbolsi @balos: efftársaddal együtt nyaljátok a Böszmeánuszt!? Így hiányzik a "reggel, éjjen meg este" típusú efftársi mocskaitok, hazudozásaitok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.