Több mint 23 ezer Volánbusz járat várhatóan leáll vasárnap és hétfőn, miután a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet kétnapos sztrájkot hirdetett – írta meg az RTL.

23 ezer Volánbusz járat maradhat ki vasárnap és hétfőn

Autóbuszok a Volánbusz Zrt. Somogy vármegye helyközi közlekedésében részt vevő 22 új, Credobus Econell 12 típusú, dízelüzemű járművének átadásán Kaposváron 2023. november 9-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A szakszervezet a munkavállalók részére 25 százalékos béremelést követel, amit a közlekedési miniszter irreálisnak tart, és ezért nem hajlandó további tárgyalásokba bocsátkozni.

A Volánbusz közleményében jelezte, hogy a sztrájkot a szakszervezet azelőtt hirdette meg, hogy kimerültek volna a tárgyalási lehetőségek.

A járatok leállása komoly kihívás elé állítja az utazóközönséget a megadott napokon.

Forrás: RTL

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
25%s béremelés
Sztrájk ide vagy oda
nem lesz abból semmi!!
Ez a saját véleményem!!
csak ennyi
barátilag
J.L
Sztyepospista
Tanultak a néhai... Gaskó Istvántól. Ő a vasutat bénitotta le, most jön az autóbuszközlekedés. Céljaikkal teljesen EGYET -ÉRTEK, a 25 %- ot én is túlzásnak tartom. A pedagógustársadalom sem örülgessen túlzottan, az EU- s pénzek várható bejövetele végett. Ezt ugyanis célszerűen a zöld fejlesztésekre lehet forditani. Boritékolom, hogy a Tiborc kap majd rengeteget FÁSITÁSRA... mint szokta. meg energia racionalizálási programokra. A tanárt meg majd jól átvezényli olajos Satya az ország másik végébe, helyettesiteni...
jáger laszló
És ? buszvezető nem vette fel a munkát??
? sofőr sztrájkol mert erről 1 fikarcnyi hír sincs!!??
csak érdekelne!barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.