Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után – írja az Origo nevű, a kormány álláspontját kritika nélkül továbbító portál.

A kormánymédia szánalmasnak nevezte Zelenszkij ukrán elnököt

Úgy vélik, Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában "egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik", hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor miniszterelnököt: engedje felvenni Ukrajnát az Európai Unióba. Ezért Zelenszkij egy fél napot utazott.

Majd hogy olvasótáboruk biztosan felfogja, újra és újra elismétlik a lényegi részt:

Teljesen nyilvánvaló: a jobboldali argentin elnök beiktatására az Amerika markában levő és Brüsszelnek hízelgő Zelenszkijnek esze ágába sem lett volna magától elmenni. Azonban inkább elrepült a világ másik felére, hogy utolérje Orbán Viktort és még a néhány nap múlva kezdődő uniós csúcs előtt valahogy a magyar miniszterelnök közelébe férkőzzön és beszélni tudjon vele.

Nyilvánvalóan arra próbálja rávenni, hogy Magyarország támogassa Ukrajna uniós felvételét. Kizárólag azért jött Buenos Airesbe Orbán Viktor után, hogy kierőszakolja az ukrán felvételt, ezért próbál lobbizni

- olvasható a cikkben.

Forrás: Origo

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezerszer inkább egy a hazájáért évek óta hősiesen küzdő ukrán elnök, mint a mocskos, tolvaj, hazaáruló O1G!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Pegero: Ha seggbuta vagy a diplomáciához is és fingod sincs, akkor mi a faszt ugatsz, hogy milyen ruhában jelenik meg Zelenszkij?
Már az is katasztrófa, hogy neked ennyi jön le egy hírből.
csak úgy....
pedíg a magyar hazudós kormánymédiánál nincs szánalmasabb, - oszt a rángatózó,vonagló,kényszermozgásos ,tourette-szindrómás 0rbán is egy szánalomra méltó figura!
namihami
@KisTehen: 10.11: és .12: Tehát, ha mondjuk BAZ és Somogy megye---egyoldalúan(!!!)---kimondaná, hogy leválik Mországról, akkor egy háború esetén nekik nincs hadkötelezettségük?
A libsi felfogás szerint az, hogy ha egy országrész kijelenti, hogy leválik, attól az még nem jelent JOGHATÓSÁGOT! Ha én úgy dönthetnék, hogy az Orbán családot nem akarom az adómmal gazdagítani, akkor bejelentem és kész?!?!
Ez így megy?
seqsaq
@Horizont: Te beszélsz gyűlöletről? " telibeszart búvárzokni"
Pegero
@Horizont: Lehet, hogy nem tudsz róla, de szerintem beteg vagy! A gyűlölet tesz beteggé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.