Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után – írja az Origo nevű, a kormány álláspontját kritika nélkül továbbító portál.

A kormánymédia szánalmasnak nevezte Zelenszkij ukrán elnököt

Úgy vélik, Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában "egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik", hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor miniszterelnököt: engedje felvenni Ukrajnát az Európai Unióba. Ezért Zelenszkij egy fél napot utazott.

Majd hogy olvasótáboruk biztosan felfogja, újra és újra elismétlik a lényegi részt:

Teljesen nyilvánvaló: a jobboldali argentin elnök beiktatására az Amerika markában levő és Brüsszelnek hízelgő Zelenszkijnek esze ágába sem lett volna magától elmenni. Azonban inkább elrepült a világ másik felére, hogy utolérje Orbán Viktort és még a néhány nap múlva kezdődő uniós csúcs előtt valahogy a magyar miniszterelnök közelébe férkőzzön és beszélni tudjon vele.

Nyilvánvalóan arra próbálja rávenni, hogy Magyarország támogassa Ukrajna uniós felvételét. Kizárólag azért jött Buenos Airesbe Orbán Viktor után, hogy kierőszakolja az ukrán felvételt, ezért próbál lobbizni

- olvasható a cikkben.

Forrás: Origo

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezerszer inkább egy a hazájáért évek óta hősiesen küzdő ukrán elnök, mint a mocskos, tolvaj, hazaáruló O1G!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezerszer inkább egy a hazájáért évek óta hősiesen küzdő ukrán elnök, mint a mocskos, tolvaj, hazaáruló O1G!
Nessy
Ha gyerekkorukban otthon nem tanultak illemet, és jó modort, felnőttként már néha rájuk lehetne szólni, hogy néha mások sárba tiprása, megsértése helyett próbáljanak kulturált hangnemen cikket írni, a nevük vállalásával! Tudjuk, hogy manapság a szervilizmus jobban fizet, mint az újságírói etika!
Cherry
Aki itt szánalmas egy elmebeteg román cigány aki Istennek hiszi magát pedig csak egy tolvaj pojáca, önmagát szeretö és persze a pénzt a nárcista patkány !!!
Péter2
Az a média szánalmas , amelyik megközelítőleg 100 milliárd adóforintból működik az egyik Európa legszegényebb országában, médiához méltatlanul , mivel kormány és moszkovita propagandát nyomja , agitál és gyűlölködik , ahhoz képes , hogy Magyarország 1 számú csatornája , a nézettsége az országban a legkevesebb , mert olyan erkölcsi és olyan moralitást közvetít , hogy az embereket nem vonzza a képernyő elé, hanem inkább elüldözi na most a kérdés , milyen média az ilyen ?
namihami
@KisTehen: 19.28: Udvarias érdeklődés: Z. volt az, aki rárontott szegény, védtelen orosz területre és emberekre? Mert a libsi sajtó nem ezt írja!
És, ha mégsem, akkor ki a támadó? Ki miatt haltak és halnak (mindkét oldalon) a katonák, de a védtelen ukrán civilek, gyerekek, nők is? Melyik ország területén folyik a háború? Ki volt az ""újhitler"" ? Ami persze nem azt jelenti, hogy a Z. egy ártatlan bárány! Sőt, de ebben a háborúban akkor is ő a megtámadott ország vezetője!
Ha mégis a Z lenne, akkor bizony én itt állok tudatlanul!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 19:47 ☻ ma, 19:47 ☻ Írod: "Honnan van bennetek ennyi utálat, gyűlölet? A román cigányodat az első fára kellene felakasztani, ha volna halálbüntetés! Ha nem jössz rá magadtól akkor sajnálom! Magyarország a világ szégyene lett b+, amellett Európa koldusháza a kínaiak jóvoltából pedig Európa szeméttepe lett, mindez szarér-hugyér fizetéssel és ráadásul mi fizetjük!
jáger laszló
Amint látható volt Orbán és Zelenszkij feszült légkörben állva kommunikáltak amennyiben ezt annak lehet nevezni!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Zelenszkij valszeg' elküldte melegebb éghajlatra a csúti gecit ahová való ! A román cigány csak egy köztörvényes bűnöző, hazáruló és politikai prostituált pszichopata rohadék! Rélem élete végéig börtönben rohad meg teljes vagyonelkobzás mellett!
namihami
@Maccska: 21.40: A hadköteleseknek nem KÖTELEZŐ bevonulni, ha az országukat támadás éri? A behívóval nem konditeremben, kocsmában és egyéb helyeken kell ""edzeni"" ! Elég szomorú, ha így kell összeszedni őket! Mit szólnál, ha pl minket megtámadnának és a katonaköteles férfiak a fenti helyeken kujtorognának?
Nyírfa
Az argentin elnök meghívta Zelenszkijt a beiktatási ünnepségére. Ezért ment oda. Orbánnak cseszheti a csőrét, hogy nem kirekesztették, nem kiátkozták, hanem megtisztelték és a támogatásukról biztosították az ukrán elnököt, ráadásul még mellé is állították.
Mindazonáltal szívesen meghallgatnám, mit mondott Zelenszkij, amire Orbán elkezdett mellébeszélni.
Az origo pedig nem sajtótermék, hanem egy szellemi, erkölcsi lepratelep. Orbán szintje.
Yoda69
@KisTehen: Marha! Ezt csak a ruszki propaganda gepezet akarja elhitetni a néppel. Az igazsag ezzel szemben az, hogy meg az ott elo oroszok sem kernek a putyini diktaturabol. Szazor inkabb az ukrajnai demokraciat akarjak.
Ugyhogy inkabb ne hazudd ide a moszkovita agymenesed!
Pálinkás Pál
a szánalmas az a cigó,...tisztán látszik a videókon...
Dr. Proktor
Orbán Viktor a világ közepe, egy origo, egy géniusz a világmindenségben!
O1G...
Dr. Proktor
@KisTehen: Bocika, te elszakadtál a valóságtól? Nem elszakadt köztársaságok hanem a kis zöld emberkék által elszakígtott köztársaságok! Nem mindegy, mint ahogy nem mindegy hogy csapba szarni vagy szarba csapni - de lehet hogy ezek nálad szinonímák...
Másol
ekkora hazugságot amit ez a szenylap ir,erre van orgazmusuk az olvasoinak
kereső
@KisTehen: 00:38 arra a kettő független népköztársaságra" gondolsz , ahol jövőre megttartják az orosz elnökválasztást? Nem mellesleg, az oroszoknak 2014 óta nem sikerült a két régió teljes területét elfoglalni( 2014-től ott voltak a wagner zsoldosok), de ti azért úgy gondoljátok és kommunikáljátok, mintha mindkét régió teljes egészében kiszakadt volna Ukrajnából. Sőt az oroszok igy is kezelik. Akkor most az a nagy büdös harci helyzet, hogy az ukránok megszállva tartják az orosz anyácsak által magának vindikált ukrán területeket? Na, menj a karámba boci- hideg van, az abrak meg lassan elfogy.
kereső
Plakátra Zelenszkij elnökkel. Azután meg majd lehet csodálkozni, ha az ukrán partizánok levadásszák orbánt , rogánt. Ha az ukrajnától 3000 km-re lévő szibériai vasutat fel tudták robbantani...
Nem tudom, meddig tart még az ukránok türelme...mert a magyar kormány gyalázza a szomszédos ország államelnökét.
Nessy
@Másol: Nem is írhat mást, hisz ezért fizetjük őket közpénzből, nem is rosszul! Hogy a publicistái olyan messze vannak az újságírói etikától, mint Makó Jeruzsálemtől, az természetes!
Másol
@Nessy: kukába kerülnek majd ök is az orbáni propagandával együtt,semmi nem tart örökké
kereső
@KisTehen: Na, barom- akkor magyarázd már el, hogy ha ez a két régió "szabadságharca", akkor az oroszok miért akarták elfoglalni egész ukrajnát tavaly egy villámháború kerretében? Miért akarták megölni az elnököt és minden kormánytagot? Miért van naponta légiriadó Kárpát-alján? Miért bombázza oroszország Ukrajna egész területét? Miért kell a kijevi , harkovi gyerekeknek a metró alagútjában berendezni az iskolát?
Aki Én
@Pegero: Ha seggbuta vagy a diplomáciához is és fingod sincs, akkor mi a faszt ugatsz, hogy milyen ruhában jelenik meg Zelenszkij?
Már az is katasztrófa, hogy neked ennyi jön le egy hírből.
csak úgy....
pedíg a magyar hazudós kormánymédiánál nincs szánalmasabb, - oszt a rángatózó,vonagló,kényszermozgásos ,tourette-szindrómás 0rbán is egy szánalomra méltó figura!
namihami
@KisTehen: 10.11: és .12: Tehát, ha mondjuk BAZ és Somogy megye---egyoldalúan(!!!)---kimondaná, hogy leválik Mországról, akkor egy háború esetén nekik nincs hadkötelezettségük?
A libsi felfogás szerint az, hogy ha egy országrész kijelenti, hogy leválik, attól az még nem jelent JOGHATÓSÁGOT! Ha én úgy dönthetnék, hogy az Orbán családot nem akarom az adómmal gazdagítani, akkor bejelentem és kész?!?!
Ez így megy?
seqsaq
@Horizont: Te beszélsz gyűlöletről? " telibeszart búvárzokni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.