A kormánypártok ötlete az, hogy az Országgyűlés indítson “stratégiai vitát” az Európai Unió Ukrajna-politikájáról. Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető szerint Ukrajna "a világ egyik legkorruptabb országa", ezért sem indokolt a felvétele egyelőre az EU-ba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Putyintól fél a dagadt,a magyarokat már rég eladta neki.
rücsü41
Orbán Balázs szerint Ukrajna támogatás attól függ hogy megkapjuk -e az eu-s pénzeket vagy sem.Ha megkapjuk támogatjuk Ukrajnát , ha nem akkor az EU segítsége nélkül marad, ami tudjuk, hogy egyet jelent azzal, hogy Ukrajna nem győzhet az oroszok elleni háborúban.Segítségünkkel sem biztos, de azért ezzel nőnek a győzelmi esélyei.Ezek szerint Orbán megváltoztatta álláspontját, gondolom valaki olyant ígért neki amiért érdemes volt segget csinálni a szájából., és amiért megéri hogy őt egy lókupechez hasonlítsák az emberek egy része.Most az a nóta járja, hogy "Elment Orbán Viktor a vásárba ihaj la!Batyut kötött a hátára ihaj la!Batyujában támogatás , ennek örül az ukrán pajtás, csuhaj la!" Kérdés vajon miért változtatott ilyen gyorsan , kb egy nap alatt az álláspontja?Tudjuk , mert Orbán is ezt mondta, hogy az ukránok korruptak, és korrumpálók.Csak nem itt is ez történt?Orbán a beígért előnyökért elgyengült, átgondolt z ukrán helyzetet és némi juttatás ellenében álláspontját megváltoztatta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.