Recep Tayyip Erdoğan török elnökről lassanként elmondható, hogy nem „jön”, hanem „jár” Budapestre és ezek az alkalmak mindig emlékezetes maradnak, hiszen giga-dugóval járnak. Nem lesz ez másként hétfőn sem. Mindegy, mivel közlekedik, garantáltan megérzi majd!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A "hazajáró lélek". Kéne még egy 150 éves hódoltság? Nem fog menni, Erdi, Orbán királyságának hamarosan befellegzik, mint ahogy te sem kerülöd el a bukást. Adja az ég, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen.
Jelzem, nem felejtem el a magyar rendőrségnek, amit műveltek Erdogan ittjártakor 2019-ben.
Bekerítettek minket, se jobbra, se balra, se előre, se hátra nem mehettünk. Úgy védték tőlünk, a honfitársaiktól a török elnököt, mintha az életére akartunk volna törni. Én már nem fogadom el mentségnek, hogy parancsra tették.
Orbánnak felelnie kell azért is, hogy török testőr magyar embert verhetett a magyar rendőrök szeme előtt. De sok a rovásotokon!
kakukkmadár
@KisTehen: tipikus aberrrált fidesz faszkalap vagy, aki állandóan az anális és buzeráns témák körül forog, nyilván saját tapasztalatból másoknak ajánlgatja, remélem ízlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.