A színész egy családi példán keresztül, egy videóban mutatta meg a szuverenitásvédelmi törvény abszurditását.

Törvényt sért, mert nem fogta be a pofáját? – Lengyel Tamás színész nekiment az Orbán-kormánynak

Lengyel Tamás színész a napokban elfogadott szuverenitásvédelmi törvénycsomagról mutatta meg, hogy szerinte miért aggasztó. Az életből vett példákkal mutatta meg a jogszabály abszurditását – írja a hvg.hu.

A TikTok-videóban azt mondja:

Peti külföldön dolgozik, mert a f.sza tele van. Hazaadja a lóvé egy részét Annának, a feleségének. Anna régen a Fideszre szavazott, de megismerte Petit, aki mindig elmondja, hogy a Fidesz egy hazug tolvajbanda, és nem szabad rájuk szavazni.

Majd felteszi a kérdést:

Peti ezzel befolyásolja-e Anna választói akaratát? A keresete pedig tiltott külföldi támogatás?

Peti törvényt sért, mert nem fogta be a pofáját?

- kérdezi a példára utalva.

Az új szabályozás szerint ugyanis februártól kezdi meg működését a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amely bárkit ellenőrizhet, aki a feltételezések szerint Magyarország szuverenitását veszélyezteti.

Így veszélyes lehet a "demokratikus vita, az állami társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló dezinformációs tevékenység" is.

Forrás: HVG

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
@Philip Marlowe: Az ilyen agyhalottak mint te is, szerencsétlen agyi sérült, aki ezt a fidesz tolvaj bandát támogatja egy aljas hazaáruló szemét!!! Titeket kellene lezárni örökre, kretén birkák, remélem OV t eléri a sors és egy nap kinyirják !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Maccska: Tényleg? Akkor a határon túl, magyar állampolgársággal élők is ugyan úgy kapják a családi pótlékot és a különböző anyasági segélyeket? Mert ha igen az az anyaországban élőkkel szemben egy nagy rablás, ha nem akkor viszont nem teljes jogú állampolgárok! Szóval, hogy is van ez? Tudom, hogy te ezt a rablóbandát támogatod de én nem! És maradjunk ennyiben!
csak úgy....
@KisTehen: már annácska is nyugaton van,te fideszgyagyás!
SÍva
@Maccska: Akkor azok is részesülnek belőle akik (ismét elnézést kérek tőlük) nem itt élnek és nem itt adóznak? Azok a dolgozók - és most itt nem azokról beszélek akik a jó meleg irodában hülyeségeket találnak ki és megnehezítik az emberek amúgy sem könnyű életét - termelik meg más országok lakóinak gyermekgondozási ellátásait és családi pótlékát? Erre nem válaszoltál! Eltartunk itthon egy csomó ingyenélő az ország vezetésével megbízott embert és a hozzájuk tartozó szintén semmire kellő papírtologatókat akik kitalálják, hogy nekik hogyan lehet mégkönnyebben pénzhez jutni és a hatalmat megtartani! Akkor lenne igazán jó világ ha ezeket számonkérnék végre az emberek mert nem azért kerültek a polcra, hogy kirabolják az országot és annak népét és a hatalmukat bebetonozzák!
CsipkeRózsa
A magyar nyilasok ölték a magyar embereket, gyereket, felnőttet.
CsipkeRózsa
@Maccska: 23:31

Magyarország legszebb férfija.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.