A Brian élete című angol film egyik sokat idézett jelenetében a Júdeai Nemzeti Front kemény csapást tervez a római megszállók ellen. Itt hangzik el az a bizonyos provokatív felvetés: „Mit adtak nekünk a rómaiak?”, azt sugallva, hogy a harc jogos, és az egyoldalú kizsákmányolás ellen fel kell lázadni. Néhányan azonban a kérdést nem költőinek veszik, és sorolni kezdik: utakat, vízvezetéket, egészségügyet, bort, biztonságot, rendet.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Miközben folyamatosan megy a Főpolgármestert lejárató hazugság mantra közben nem veszik észre hogy semmi köze hozzá Gödön volt a 100-éves eternit cső törés és három Főváros környéki települést érintett elmondták a Polgármesterek,hogy a Lakosság szó nélkül tűrte elviselték a vízhiányt,nem gyaláztak nem hibáztattak senkit a kártékony kormány viszont azonnal ugrott keresett egy okot amivel bele rúghatott Karácsonyba,ahelyett hogy azzal foglalkoznának hova juttatták az Országot,ENNYI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.