Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos felesége, Várkonyi Andrea már korábban elárulta, hogy a szenteste szűk család körében zajlik náluk, december 26-án pedig rokonlátogatás következik Szegeden.

Telex: Ismét Szegedre repült Mészárosék kedvenc helikoptere

Valóban így tehettek, ugyanis ismét feltűnt a „radaron” az az OE-XWY lajstromjelű osztrák bérhelikopter, amelyet novemberben kaptak lencsevégre, és akkor Várkonyiékat látta kiszállni belőle a szegedi repülőtéren a Telex olvasója.

Karácsonyi útjára kedden helyi idő szerint délelőtt 10:40-kor indult Budaörsről a helikopter az MLAT-adatok szerint, 11 körül már Kiskunfélegyháza mellett jártak, ahol a novemberihez hasonlóan elveszett a jel.

A lap szerint ez a légijármű 2021 szeptemberében, Geszten is felbukkant a Tisza-kastély helyszínbejárásának időpontjában. Ekkor Lázár Jánost vélték látni kiszállni belőle a Magyar Narancs olvasói, de az építési és közlekedési miniszter ezt mindvégig tagadta.

Legutóbb a Válasz Online azt derítette ki, hogy a híres Glock lőfegyvereket is gyártó Gaston Glock fegyvergyáros-üzletember flottájába tartozik a helikopter, amelyet nem kínálgatnak akárkinek.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról posztolt korábban, hogy a szóban forgó helikopter leggyakrabban nem két távoli célpont, hanem Budaörs és Ferihegy között ingázik.

Pont akkor, amikor a szintén osztrák tulajdonú OE-LEM lajstromú Bombardier magánjet elvitte Mészárosékat távolabbi célpontok felé:

szeptember 22-én két napra Málagába, szeptember 27-én Nizzába, október 2-án pedig öt napra Dubajba.

Forrás: Telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezek már tényleg nem a földön járnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Van aki Szegedről indult.van aki Szegedre érkezik!!
Ennyi csak a különbség!!??
barátilag
J.L.
fideszes gyökér
@Maccska: Ha Magyarország, akkor a békepárti Putyin.
lampa laz
Ezek már tényleg nem a földön járnak.
izéke
Ideje lenne egy kamikáze pilótát szerződtetni orbán,szijjártó és mészáros gépeire. Bármelyik zuhan le,az ország csak nyerne
simmering73
A ménes gazda tagadta a helikopterezést. Miért? Mondott valaha igazat?
Nyírfa
@Maccska: 08.55

Adott engedélyt, hogy kitedd a bankszámlaszámát? Ha most azzal akarsz jönni, hogy ő tette nyilvánossá, azzal nem mented fel magad sem jogilag, sem erkölcsileg, mert ő tehet bármit a saját adataival, de te az övével, nem.
Nyírfa
@Szarházy Mákos: 08,53

Több mint kínos, ha valaki úgy nevezi magát mint te. Gyakorlatilag klinikai eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.