Hadházy Ákos véleménye szerint "ebben az évben is mocsokságot leleplezett le a hatalom piszkos játékai közül, de ezzel a végére is jutott egy különösen durva adatsor".

Hadházy: Aljas, mocskos, sötét játék ez
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A független politikus megjegyezte, a számokat eredetileg "a szlovákiai választásokba történt magyar beavatkozás" miatt kérte le.

Az ORFK válasza szerint NOVEMBERBEN CSAK EGYETLEN EMBERCSEMPÉSZT FOGOTT EL A RENDŐRSÉG az öt északi, Szlovákiával határos megyében. Miközben az előző hónapokban átlagosan 52 elkövetőt sikerült letartóztatniuk ugyanitt 

- kezdte bejegyzését Hadházy Ákos.

Azt hiszem, ebben az évben is elég sok mocsokságot lelepleztem a hatalom piszkos játékai közül, de ezzel a végére is jutott egy különösen durva adatsor

- tette hozzá.

Hiszen mi áll a számok hátterében? Mi történt novemberben?Hát "csak" annyi, hogy a szerb rendőrség tette a dolgát, mivel Szerbiában választásokat tartottak. Így Orbán kebelbarátjának, Vucicnak az volt az érdeke, hogy a választások előtt ne legyenek incidensek a határhoz közeli területeken. Ezért erre a pár hétre szépen visszavitték az embereket a menekülttáborokba. Ne legyen azonban kétségünk afelől, hogy Orbánék kérésére ez az állapot nem fog örökké tartani és rövidesen tálcán szállítják majd a migránsokat a határra, hogy legyen mivel dolgoznia a fideszes propagandának.

Hadházy Ákos szerint az ORFK által küldött számok tökéletesen igazolják annak a magyar határőrnek a szavait, amit ezen a videón tett közzé.

A számokat eredetileg a szlovákiai választásokba történt magyar beavatkozás miatt kértem le. Ott a választások előtti hetekben tömegesen jelentek meg Magyarország irányából menekültek, ami minden bizonnyal hozzájárult az orbáni propagandát másoló Fico győzelméhez

- fogalmazott.

A független képviselő szerint teljesen nyilvánvaló, hogy nem lehetett véletlen az, hogy "varázsütésre jelennek meg" a migránsok Szlovákiában a szeptemberi választások előtt

majd ugyanilyen gyorsan el is tűntek onnan

- tette hozzá.

Hadházy Ákos kiemelte, az ORFK által küldött adatok itt is sokatmondóak:

ugyan szeptemberben valamivel több embercsempészt fogtak el a szokásosnál az északi megyékben, de a különbség korántsem volt olyan kiugró, mint amennyire látványosan több menekült érkezett Szlovákiába. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy Orbán itt ugyanolyan előzékenyen szállította a migránsokat Ficonak, mint ahogyan Vucic szállította (november kivételével) Orbánnak.

Hozzátette:

Aljas, mocskos, sötét játék ez, ahol a migráció valós problémáját velejéig korrupt politikusok és propagandagépezetük használja fel sikeresen , mert hagyjuk nekik.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán: Elég csak azt ismételgeni, hogy megvédtem az országot...
twitter.com/janos_hary/status/1726269105085596076/photo/1
Itt tartanak, ez a pörköltszafttal együtt felböfögött cefreszagú szellemeskedés a norma, a példa az igazodási pont...
twitter.com/janos_hary/status/1726268763400802429/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: a diliházban az ápoltak is az orvosaikat,gondozóikat tartják elmebetegnek,ugyan úgy mint te és a fidesztöl szellemileg megnyorított fajtád!
csak úgy....
@Maccska: te idióta fasz,beteg elmével senki nem kap magyarországon pilóta jogsit, amire pld. 0rbánotok és te is képtelenek lennétek!
Toller Béla
@Maccska: ja, ő csinálja ezt a disznóságot is, egyedül...vagy inkább csak kitalálja, nem ?
Méhes
@csak úgy...: fáj az igazság,mit lehet ezeken még védeni
balos
Aki nem lép be a fideSSbe nem kap napelemet a tetőre,pedig a napelem nagyon jó,a betáplált áramból az MVM vezetője abból vesz majd nyaralót!
Nanya
@Kovács Máté: Na jó jó,legyünk pontosak: Nagyonmocskosfidesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.