A Fidesz közleménye szerint ha a baloldalon múlna, még mindig nem emelkedne a tanárok bére.

A Fidesz szerint Gyurcsányék miatt nem emelkedett eddig a tanárok bére

Már egy éve megemelkedhetett volna a tanárok bére, ha a baloldal európai parlamenti képviselői nem akadályozták volna, hogy Magyarország megkapja a nekünk járó forrásokat.

Dobrev Klárától Cseh Katalinig mindannyian támadták Brüsszelben a saját hazájukat és aktívan akadályozták a tanárok bérének emelését!

- írta a párt, mely szerint 2024-ben lehetősége lesz a magyaroknak arra, hogy véleményt mondjanak és leválthassák a baloldal képviselőit az európai parlamenti választáson.

Forrás: MTI-OS

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pusztai: 16,30

A helyzet egyre rosszabb. Hogy a vége lázadás vagy pusztulás lesz, nem látható. Mindkettőre van esély. Még egy 30-as, 40-es évekbeli erkölcsi-politikai kudarcot nem bír ki az ország, az egy utolsó, visszafordíthatatlan "Trianon" -ba torkollna.
Sok minden függ attól, mit dönt felőlünk az EU és a NATO. El tudok képzelni olyan segítségnyújtást például, hogy felajánlja az EB néhány millió magyar, nyugati országban való letelepedésének a lehetőségét, tehát, hogy az esetleges létbizonytalanság ne tartsa vissza a menekülni vágyókat.
Egyelőre várok és figyelek, és számon tartom, mennyi idő elérni az osztrák határt.
lusta
@Pusztai: Gondolom a legfrissebbet nem teszik ki a kirakatba. A pisiorkiknak kedvező magát TV kint volt a TV előtti tiltakozók között és a helyszínről élőben tudósított riporterük és büszkén emlegette, hogy nem csak az idősek vannak itt, hanem a fiatalok is. Gyorsan meg is kérdezte az egyiket, mit is gondol az egészről. Hát a fiatal elmondta mit is gondol az egész pisiorkis összeröffenésről, ami lefagyasztotta a mosolyt a riporter képéről. Gyorsan a másik fiatalt kérdezett, aki a válaszának kezdete után gyorsan el lett küldve.
twitter.com/i/status/1741188208367382763
nejlontacskó
@Maccska: " nem jön ki a lipsimatek? "
Na hallod, a lipsimatek szerint, a 300 milliárdért vásárolt, 16.000 darab lélegeztetőgép ára, darabonként 18.750.000 forint volt.
Most viszont 749 darab lélegeztetőre keresnek vevőt, 1,3 millió forintos darabáron!
De ha nem lesz vevő, akkor a február 11-én kezdődő negyedik szakaszban már csupán 9 millió 737 ezer a kezdőár a 749 darab gépre összesen. Ami 13 ezer forintos darabár.
Ráadásul, ez már nyilvános, illetve előre bejelentett!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de, ha venni szeretne valaki belőlük akár hányat is, csak meg fogja várni február 11-ét.
Nem kizárt, hogy a lipsimatek nem jön ki, mert aszerint, 13.000 forinttos eladási áron, 18 737 000 forint mínuszt jelent. Ami, ha megszorozzuk 749-el, akkor, csak ezen a pár száz darabon, 14 034 013 000, az az tizennégy milliárd harmincnégy millió tizenhárom ezer forint a bukás!
Ráadásul úgy, hogy egyet sem használtak belőlük!
Vezesd már le nekem, nemlipsimatek szerint, hogy jön ez ki nyereségre, vagy mennyi haszonnal járt ez a kormánynak, ezáltal a magyar embereknek?
Várom megtisztelő válaszod!
nejlontacskó
@Maccska: köszönöm szépen, igazad van.
De mégis, azért páran egészen jól megszedték magukat!
Vajon, ha ezt a fletó tette volna, állna e még a parlament?
lusta
Csuhaj Ildikó ma megjelent cikkéből kiderült, hogy korai még az öröm. Gulyás gyerek belengette a brüsszelezést is.
Nyugtával dícsérd a napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.