Későbbre tolódhat a hónap végére tervezett tanársztrájk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ők más minisztériumhoz tartoznak!
Nyírfa
Jól elbizonytalanították őket a belengetett béremeléssel. Amíg várakoznak, nyugi van, nem zeng a Belügy és a Parlament előtt az Orbán takarodj, nincsen sztrájk, sem kicsi, sem nagy.
De a pénz, bármennyire is fontos része az életünknek, csak egy a megoldandó problémák közül.
Az oktatás szabadsága, minősége legalább akkora súlyt kell, hogy képviseljen mint a bérfejlesztés.
Nem is értem a pedagógustársadalom meghátrálásait. A hivatás értékét kellene hangsúlyozni , a tanultság, a műveltség , a széles látókör, a gondolkodás nyitottságának szerepét az egyén és a közösség mindennapjaiban, életkarrierjében, kapcsolatában.
A zsarnokot, a fejlődés akadályozóját nem kiszolgálni kell, hanem erkölcsileg és szellemileg kétvállra fektetni, de csak sorjáznak egymás után a kérdőjelek: megtörténik-e?
Minden tiszteletem azoké a tanároké, diákoké, akik mindent megtettek, és megtesznek azért, hogy az önkény álljon bukásra, de ehhez elengedhetetlen a kritikus többség megléte.
Csalódott vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.